שלום אנשים

answers2

New member
שלום אנשים

בהודעה שקיבלתי במסרים , הובהר לי שמשום מה אני לא רצוי בפורום הזה (כנראה שדיונים על שפינוזה פחות מתאימים לפורום מדיונים על צבעי תחתונים מועדפים) . כיוון שכך, אני נאלץ לקצר את שהותי המתוכננת בפורום ולחדול מלכתוב בו כבר עכשיו. אני מודה מאוד לכל מי שהבהיר לי את עמדותיו בנושאים שונים, ובמיוחד לרחל, רוצה לעזוב, משה10 פוקרת ואחרים. ומתנצל על עוגמת הנפש שמסתבר שגרמתי. היו שלום , ותודה על הדגים.

גנדרן

New member
סע לשלום חביבי

כמו שאמרו גששינו " סע לשלום חביבי המפתחות בפנים"

לא יודע איך להגיב

כי מהתגובות האחרונות שלך היית נשמע מעניין ומתאים להיות כאן חבר, אבל זוכרני שלא כך היה בתחילה. (מה שאומר דורשני). אני מניח שאנשים חוששים ממך ואתה עושה להם לא נעים. אני מניח זאת מהעובדה שהפשוטה שהאחרים לא קיבלו כאלו מסרים. עליך לעשות חושבין מדוע זה קרה דווקא לך? אולי תוכל לספר, בטרם תלך, קצת על עצמך?

moshe010

New member
אני אישית

אוהב להתווכח על נושאים של שיפנוזה ודת ואתאיזים כל עוד מתווכחים בעניניות, ולא חוזרים על עצמם, וכך פחות או יותר התנהגת לפחות בויכוחים איתי אבל זה דעתי האישית ויתכן שאנוסים אחרים מעדיפים לדבר על צבעי תחתונים לכן לדעתי מנהלת הפורם צריכה להרשות להתדיין בכל הנושאים כל עוד שהאדם לא עוסק באופן אובסיסיבי בנושא הנ"ל

moshe010

New member
נכון והתכתבתי בעבר שם

אבל זה לא כ"כ מענין, כי הם אינם מבינים את כל המניעם וההוכחות שלי יותר מעניין להתווכח אם אנשים שמבינים את שפתך ומבינים את המניעים שגרמו לך לכפור כתוצאה מסתירות בתורה ובתלמוד

אין לי דעה חד משמעית בנושא

לא הייתי כאן כמעט בשבועיים האחרונים. פנו אליי לפנות להנהלת הפורומים ולבקש ניטור, וכך נהגתי. לא התכוונתי כמובן שמישהו יפגע או ירגיש חלילה לא רצוי. לדעתי כולם רצויים וכל דעה היא לגיטימית (במגבלות החוק והמוסר המקובלים) אבל אם נוצרה בעיה של התעסקות מוגזמת בנושאים שלא קשורים לפורום, זה לא רצוי. בסופו של דבר זה הכל עניין של מינון. מקווה שתשקול שוב ותישאר. בהצלחה!

למעלה