שלום אנשים!

rachelia78

New member
שלום אנשים!

אהלן אהלן, אני רייצ' לא יודעת אם אני חדשה כאן אני פשוט מאוד אוהבת אותם ובאתי לבדוק מה מצב ההתרגשות פה ולשמוע פרטים... אז קודם כל, טעם מצויין במוזיקה יש לכם :p ואני מטיילת פה בין השירשורים ...האם זה נכון שנמעכים לגמרי בשורות הראשונות? מה יש התפרעות או משהו כזה? לא הייתי רוצה לעמוד ממש רחוק אבל גם בוודאי שלא להימעך...יש שם במקום ההופעה גם מקומות צדדיים יותר? אולי מישהו מכם יודע.. :)

TyrAnnyA

New member
שלומשלום!

כאחת שהייתה בשבע הופעות של שלושים בחו''ל, אני מאשרת. זה רישמי- בשורות ראשונות נמעכים!!! עדיף לעמוד שורה רביעית-חמישית בצד של שאנון. טוב, לי תמיד עדיף בצד של שאנון!

rachelia78

New member
:)

חחחחח תודה על האזהרה! איזה מגניב הופעות בחו"ל! תגידי/ו ידוע משהו לגבי הסטליסט? בד"כ יודעים לפי מה שקורה בחו"ל לא?

כן ,אני ארחיב קצת

אני ואנני היינו בטור בחו"ל וגם לפי הקליפים שיש ביוטיוב אני אוכל לתת לך איזשהו סדר מסויים, למרות שיש סיכוי שהם יפתיעו קודם כל, ההופעה תמיד נפתחת עם escape ואז night of the hunter אני לא יודעת מה יהיה הסדר אבל בדר"כ יהיו את כל השירים מהדיסק החדש ומה שנתון בספק זה alibi, stranger in a strange land וhurricane. תמיד יש L490, הם מנגנים גם את from yesterday,attack,a beautiful lie ו the kill - לא יודעים אם אקוסטי או לא,בדר"כ הבחירה היא בין the kill ל capricorn או אשלון. יש סיכוי שיעשו גםאת הקאבר ללידי גאגא ואת revenge הם ת מ י ד מסיימים עם kings and queens ו... אני חושבת שזהו

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif Welcome:)

אכן, נמעכים בשורות הראשונות, אבל זה שווה את זה לגמרי:) בשורה שנייה נמעכים הרבה יותר מבשורה ראשונה כי שם אתה נמעך משניה הצדדים ובראשונה דוחפים אותך וזה אבל.. בסדר בקטנה. הדבר המבאס הוא שתמיד מעלים מעלייך ילדים שלא מרגישים טוב וכאלה.. ועקרונית בין השורות 1-6 את נמעכת, ואח"כ זה כבר סבבה.. את תמיד יכולה להתקדם קדימה רק שזאת תהיה מלחמה דיי קשה:)

היי רייצ'

בואי וארגיע, למרות שאחרים בטח עשו את זה לפניי קודם כל , בכל הופעה מועכים, הפלוס בשורה ראשונה זה שאין עוד אנשים מלפנייך מלבד אוויר אז יותר קל לשרוד. וכמובן שיש מקומות גם בצדדים

rachelia78

New member
תודה לכולם!

אני מניחה שנתראה בהופעה! הולך להיות מגניבבבבבב וחםםםםםםםםםםם אעעעעעעע

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח ברוכית!

ואכן, את תמותי מקדימה. אנשים נמעכים ונדחפים ויש כאלה שבטח יוציאו בכלל כול זה.~ שורה שניה ושלישית ורביעית ואפילו חמישית מעולות!D: הייתי בביתן ששם הם הולכים להופיע והוא ממש לא גדול.~ ואפשר גם בצדדים שם לעמוד, הם לא רעים בכלל ודי באמצע.~ בכללי המקום לא כזה ענק אז אף אחד לא יהיה רחוק!XD

rachelia78

New member
תודה לכולם על התגובות

נשמע לי שתהיה אחלה הופעה!! כרטיס כבר יש!! :)

למעלה