שלום אנשים...

sugarbaby

New member
שלום אנשים...

היי כולם..יש לי בעיה ולמען האמת אני לא לגמרי בטוחה שהיא מתאימה דווקא לפורום זה אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי... יש לי חבר למעלה מחודשיים ואני יכולה להגיד בכנות שהוא אהבת חיי. הבעיה היא שהוא מעשן גראס. עד עכשיו למען האמת זה לא היווה עבורי בעיה כי אני יודעת מהן ההשפעות וההשלכות ויודעת שאני עצמי לא אגרר לזה. הבעיה התחילה כשההורים שלי גילו זאת ועכשיו הם אוסרים עליי להיפגש איתו ואני ממש אובדת עצות. אני לא יודעת אם לנסות ולהסביר להם שגראס זה לא כמו הרואין או להפסיק להסתובב איתו...מישהו?

זהר פלד

New member
הממ...

לא אמרת באיזה גילאים מדובר, והאם ההורים שלך יסכימו לקבל "סדרת חינוך" מבתם... אם יש להם ראש פתוח, ואתם ביחסים טובים, בהחלט עדיף שתנסי להסביר להם מי נגד מי ולמה. יש גם אתרים בקישורי הפורום בהם תוכלי להעזר - אני ממליץ על האתר של ה ADF, שהוא גוף שקרוב לחצי מהמימון שלו מגיע מהממשלה האוסטראלית, ולכן הוא ייחשב לאמין. אם ההורים שלך הם מסוג ההורים של "הילדה שלי לא יכולה לחדש לי שומדבר..." וכבר פגשתי לא מעט בהורים עם גישה גועלית שכזו, אז את בבעיה. את יכולה לנסות לשכנע אותם שהוא הפסיק עם הגראס בשביל שתוכלו להפגש (ואולי אפילו כדאי שהוא יעשה את זה, אם אתם מתכננים על עתיד ארוך עדיף לא לעצבן את ההורים יותר מדי, ואין משהו מרגיז יותר להורה מאשר שהילד שלו משקר לו - באחריות.) או לחילופין, אם אתם משוכנעים באהבה שלכם, אתם יכולים קצת "לתפוס מרחק", לתת לעניינים להרגע קצת איזה חודש (זה קשה אבל אפשרי), ואז לנסות לדבר עם ההורים שלך... (אגב, אני חייב לך הסבר על עניין הגילאים - בגיל ההתבגרות [הגוף מתפתח עד בערך גיל 20-22], מאוד לא מומלץ להשתמש בסמים כלשהם, כולל גראס. חוצמזה, כשאני הייתי בגילך...
סתם, סתם... הומור של זקנים...)

למעלה