שלום אנשים....

Chomp on this

New member
שלום אנשים....

שלום אני בן 15 מהצפון ואני עושה סקי הערך 5 שנים ואני (בלי להתלהב) ממש טוב... אני עושה סקי בחרמון ככל שמזדמן ובעצם כל המשפחה שלי בערך והדודים שלי הם בקטע של סקי. הייתי בחו"ל 3 פעמים לסקי בצרפת (דואס אלפס, לז ארק ולאפלאן)... בנסיעה האחרונה התחלתי גם סנובורד (חצי שבוע) וכבר הקפיצו אותי לקבוצה 2 (הלך לי בקלות כי אני גם סקייטר). ובסקי הייתי בקבוצה 3A, אבל דוד שלי, (שהוא האלוף במשפחה שלנו והוא הולך לפעמים לקומפטישן) אומר שאני כבר שנה הבאה יכול ללכת איתו לקומפטישן. אז נראה כבר..... טוב אלה קורות חיי הסקי שלי בערך...........

Chomp on this

New member
ו............

מה כל ההתלהבות מהחרמון (ותאמינו לי הייתי בו יותר מכל אחד פה), זה אתר נחמד רק קטן ומלא בסנובורדרים מטומטמים שלא יודעים לגלוש וכבר הולכים לאוף פיסט... רוב השנים השלג בו חרא והתורים ארוכים וזה זיין... אבל עדיין, זה מה שיש... ולפחות יש... ולא נפלו שמה אף פעם קטיושות ידפוקים, רק לפעמים היו התרעות על נפילת טילים מהר דוב.. או שנפל אחד, לא יודע... אבל זה מקום הרבה יותר בטוח ממקומות אחרים...

emissary

New member
אתה צודק בקשר לסנובורדרים

אני עצרתי שניה בצד ובא איזה אחד עם כל המהירות שלו מפיל אותי עוד אומר לי תודה.....

liran87s

New member
תצאו מהמסלולים...

אתם נמצאים במסלולים כאלה עמוסים בטמבלים שרואים בנו משהו שאפשר להיאחז בו בשביל לעצור... אבל גם כשהייתי באוסטריה זה קרה... ולמה רק על סנובורדיסטים אתם מדברים, זה קורה הרבה מאוד גם עם גולשי סקי, יודעים מה, לא גולשים, הם לא יודעים לגלוש... - נכנסו בי הרבה כאלה... ואפילו הם יושבים מתחת לאיזה גבעה כשהם יודעים שאף אחד לא רואה אותם ושעלולים לקפוץ שם - אבל האופפ-פיסטים דיי שוממים, אין שם אף חוץ ממי שגולש איתך...

Chomp on this

New member
תשמע

בדרך כלל התלונות הם לסנובורדים (וגם אני סנובורדר) כי הם בדרך כלל צעירים ומפגרים, שסנובורד נראה להם דבר מגניב ואז הם חושבים שהם הכי קולים בעולים והם כבר הולכים לכל מיני מקומות ותמיד אבל תמיד הם מתיישבים במקומות הכי מפגרים... לא ראיתי כבר בנוסורדר שעושה את כל הדרך למטה מבלי להתיישב. וגם בזמן האחרון אני נמנע מללכת לאוף-פיסטים כי השלג בחרמון הוא כל כך חרא לפעמים שאתה פשוט עולה על אבן או הכל מלא קרח. האוף-פיסט היחיד שטוב זה ההוא שחותך את כל הירידה לשיאון וזה ממש אחלה כי לא צריך לעקוף את כל החלזונות בדרך.

liran87s

New member
יש גם אפשרות לעלות לאיפה שיש את העצ

ים, את המקום הזה אני מאוד אהבתי, לגלוש בין העצים, רציתי להיכנס למסלול הגדול בקפיצה אבל כבר הייתי בטראומה מהגבעה הקודמת והאנשים שצרחו שם... אני לא ממש בקיא בשמורת כמו שאתה רואה, אני רק יודע איך להגיע לשם כשאני בשטח...

liran87s

New member
והינה הסר איך להגיע...

מצאתי את המפה אז הינה ההסבר
עולים ברכבל 7 (הגדול) ממשיכים במסלול 3 ויורדים בשיאון, עולים ברכבל, יורדים למטה ומחפשים מסלול צדדי (שמאל) נכנסים למסלול ומתחילים לעלות על ה"קיר" הימני שלו בגלישה (המסלול בשיפוע חזק למטה ולטפס על ה"קיר" בגלישה, קצות אצבעות או עקבים עד שזה נגמר ומגיעים למקום שטוח) ניתן לשבת לנוח ולראות את כל האתר מלמעלה, כשיורדים גולשים בין עצים, זה ממש כיף, על שלג עמוק בין עצים, מה יותר טוב ?! - רק אם לא יודעים לגלוש טוב זה ממש לא מומלץ כי יש שתי דרכים לצאת משם, לבוא עם כל התנופה ולקפוץ לתוך המסלול הגדול, שהשם שלו היה מתושתש אבל בטח תבינו, או לעצור במהירות לגלוש מעל המסלול עד שמוצעים אופציה לרגת (בלי סלע...).

Chomp on this

New member
כן קומפטישן... מה מצחיק?

ולירן אני יודע למה אתה מתכוון, אתה מתכוון לבקתה, אחלה מסלול אני מת עליו... אבל נדיר למצוא בו שלג טוב.

liran87s

New member
איזה נדיר ?

כל הפעמים שהייתי שם בכלל לא היו עקבות של גולשים לפני, שלג עמוק ויפה כי הרי חתול שלג בחיים לא יגיע לשם...

Chomp on this

New member
אני יודע

אבל המסלול הוא על סלעים אז רק עם ירד הרבה שלג אפשר ללכת לשם... ד"א- על הקפיצה שאתה מדבר אז פעם אחת הייתי שם עם קרוב משפחה שלי ואני באתי מהמהירות וקפצתי אותה ואז הוא (שהוא גולש יחסית מצוין) ניסה אותה והתרסק על הגב... חח.. איזה מסכן... מאז הוא לא בא איתי לקפיצות.

liran87s

New member
אני בטוח שאתה צודק...

בעיקרון, לא ידעתי שזה ככה, כל פעם שבאתי היה מלא בשלג רח ויפה... ממש לא מומלץ לקפוץ עם כל העדר שיש בתוך המסלול, אתה יודע, באים במהירות ולא מרגישים מה יש ממול ועל מי ננחת...

ktam

New member
וואללה אתה צודק..

חחח... ילדים קטנים וחלשים כאלה בני 16 שבחיים לא ראו מכון כושר, שיושבים באמצע המסלול אחרי שהלכו להם השוקיים מהנעליים המושכרות של החרמון...חחחחח
אתה מזכיר לי נשכחות משנה שעברה...

liran87s

New member
עד כאן ../images/Emo70.gif זה שהם לא יודעים לגלוש ל

אומר שצריך לדבר ככה על בני 16, אני למשל מגיל 14 התחלתי להתאמן במכון כושר (דוד שלי עובד שם אז הוא הכניס אותי...). ואני מאז שחזרתי מאוסטריה משתדל שלא לשבת באזור גלישה ובטח שלא בתוך המסלול או מתחת לגבעה ! אבל יש כאלה לצערנו

Chomp on this

New member
אממ.... איזה חמש שנים? יותר .....

אבל שנת שלג זה דבר קצר מאוד אם אתם מבינים על מה אני מדבר...

למעלה