שלום אנשים!!!

שלום אנשים!!!

כן, לכל דבר טוב יש סוף... אחרי שנהנתם פה שבועיים בלעדי, חזרתי
אז הייתי בספרד, היה סבבה, ירד שלג, פגשתי את יוסי בניון, וראיתי מחנה קיץ של צופיפניקים ספרדים
, איזה מיבנים היו להם שם!!! צילמתי את הדברים היותר יפים, וכשיהיו תמונות אני אעלה אותן. בנתיים הפסדתי פה שבועיים של כל הפתיחת שנה... איזה באסה זה היה... אבל לפחות חזרתי בזמן לסמינר פתיחת שנה... מה שכן הפסדתי זה את השיחות שיבוצים, קיבלתי כזה תפקיד מסריח, שכל-כך לא רציתי, ולא הייתי כאן כדי לנסות לשנות את זה...
טוב, אני מפסיקה לזבל את המוח, ומתחילה ליקרוא את ההודעות של השבועיים האחרונים, בנתיים ראיתי פה מלא מלא אנשים חדשים, אז בואו, בשביל לחסוך להרבה אנשים בלבול מוח, ובשביל שכולם יכירו את כולם, ניפתח פה שירשור שכל אחד יכתוב בו את השם שלו - השבט וההנהגה - ואיזה שיכבה הוא - ואם הוא שכב"גיסט והוא יכול לגלות את זה, אז גם את התפקיד לשנה הבאה. אז התחלתי - נועה, שבט שקמה אזור, הנהגת מרכז, שישיסטית, מדריכת ### (אסור לי עדיין להגיד). אז יאללה אנשים, תמשיכו!!! נועה.

keren14

New member
טוב אז ככה-

אני קרן שבט לביא הנהגת שרון נועה, ראיתי עשיו את ההודעה שלך לגבי הטיול... ושאלתי אותך בהודעה אחרת איך היה... את תתעלמי....

סוף סוף חזרת ברוכה השבה!

אני דניאל (המחסנאית לשעבר) שישיסטית מדריכת ה´ בנים שבט ערבה הנהגת ירושלים

nitZaPrayTion

New member
welcome!! ../images/Emo13.gif

אני ניצן הנהגת חיפה שבט אילנות.. חניכת ח´ שנה הבאה..

שלום!!

ברוכה השבה! וברוכה השבה גם לי (שלא הייתי פה יותר משבוע בגלל שהייתי בפראג הנהדרת! והקצת מוצפת...) אני שירי שבט אפיק הנהגת חיפה. הולכת להיות חמשושה שנה הבאה...

שלום!!

ברוכה השבה! וברוכה השבה גם לי (שלא הייתי פה יותר משבוע בגלל שהייתי בפראג הנהדרת! והקצת מוצפת...) אני שירי שבט אפיק הנהגת חיפה. הולכת להיות חמשושה שנה הבאה...

נכון שפראג יפה?? הייתי שמה

לפני איזה שנה שנתיים חח.. אני נועה שבט ר"ג הנהגת דר"ג שולטיםםם! שישיסטית הולכת להדריך ד´....

SAG E

New member
היי

אני שגיא, שבט פולג, הנהגת שרון, שביעיסט, מדריך לשעבר ומחסנאי לשנה הבאה.

Octobia

New member
../images/Emo166.gifשלום...../images/Emo166.gif

אני יעל, גדוג יזהר, שבט מצדה, חמשושית בוועדת גינה! ------------------------------------------------------- תשמעו את הלחן החדש של: "אשליות", שאני ונעם המצאנו במחנ"ק: לגור בשבט פאר, אבל לא ממש מיליונר להתעורר אחר הצהריים, ולמלא מתקן של מים גדוד יזהר! כן לעבוד לעולם, כן לעבוד לעולם! ולשרת את כולם, ולשרת את כולם! חמשושים מסונג´רים עד סוף החיים... גדוד יזהר!!! *נעם תתקני אותי אם טעיתי!

אנחנו המצאנו שיר יותר יפה

לגור בקרוון רופף לחשוב שאתה מתופף להתעורר אחר הצהורים ליד מדריך או שניים ולא לכפות לעולם לזרוק סנדות על כולם רק הראש במפקדים להרביץ לראשגדים אשליייייות!!

Octobia

New member
נעם...

דווקא ממך ציפיתי לתמיכה
חחח קידינג דארלינג שני השירים יפים!

Octobia

New member
אהה אופס... לא מובן חחח

סורי בובה! רגע אני חוזה מראש את התגובה שלך: אהה חפיייייייף! חחחח

yuyu yop

New member
ברוכה הבאה

אני יובל שבט יונתן(מעצמה) הנהגת י-ם... נ.ב. איזה צבעים תפוז שמו בפורמים אני לא יכול להכנס בלי שיהיה לי כאב ראש...

למעלה