שלום אנשים...

שלום אנשים...

יש לי שאלה אליכם? מה השיר של פינק פלויד האהוב עליכם? אני יודעת שזו שאלה שנורא קשה לענות עליה במיוחד שיש כל כך הרבה שירים טובים! ושירים שונים ומגוונים... אבל בכל זאת??? לכל אחד בטח יש שיר אחד שלו הוא שומר פינה חמה בלב... לא חייב להיות השיר הכי טוב של הלהקה אבל השיר שהכי מרגש אתכם באופן אישי... וכמובן פירוט על הסיבה לבחירת השיר יתקבל בברכה... אז אני אתחיל! השיר האהוב עליי הוא קומפרטבלי נומב ואין לי ממש הסבר אבל הוא פשוט עושה לי צמרמורות גם אחרי שטחנתי אותו!!!

Yael Floyd

New member
אממ... זה יותר מדי תלוי..........

השיר שהכי הכי השפיע עליי זה הפיינאל קאט. והאלבום בכלל... וBIKE למשל, תמיד עושה לי לחייך. וBRAIN DAMAGE פשוט מרגיע.... לא יודעת..... זה באמת תלוי.

meandmeandme

New member
objection!

פינק פלויד לא כותבים שירים! הם כותבים אלבומים! (
shine on)

../images/Emo3.gif

אין סיכוי שאני אמצא רק שיר אחד אהוב. יש את fat old sun או the crying song שתמיד מרגיעים אותי נורא. ויש את קומפטרבלי נמב שגם לי עושה צמרמורת ומטריד אותי קשות (לא יודע בדיוק להסביר) אבל אני מת עליו. ואני מת על time וגם מנגן אותו כל הזמן בגיטרה. וכמעט כל פעם כשאני שומע את the great gig in the sky אני נדהם מחדש מהיופי שלו. ואני לא יכול להתעלם גם מ-shine on you crazy diamonds שגילמור פשוט הורג אותי עם הסולו המדהים שלו.

זה באמת קשה..

זה משתנה כל הזמן. אבל גם לי יש משהו עם קומפטרבלי נאמב. וחוצמזה עוד הרבה.. באמת הרבה, תלוי במצברוח. למשל Shine on ו- The great gig in the sky ו- Echoes זה יצירות כאלה שמדהימות אותי כל פעם מחדש.. אני פשוט לא מצליחה לקלוט איך הם מצליחים להעביר כלכך הרבה רגש לפעמים אפילו בלי מילים וזה פשוט..לא יודעת. מרגש אותי. חוצמזה Paranoid Eyes ו- High hopes .. אוהבת אותם מאוד

THE FATRIX

New member
echos... פשוט יצירה....

מישהו פה תיאר אותה מצויין בדיון אחר..

CaerBannog

New member
פשש

אמ השיר שהכי ריגש (או לחלופין שיש בו הכי הרבה רגש) set the controls for the heart of the sun כי הוא נורא חזק, גם איך שהקול של ווטרס נשבר שם... השיר הכי "עוצמתי" welcome to the machine ואני באמת חושב שההסבר מיותר והיצרה הכי "חזקה" או החלק השני של שיין (כן אני מעדיף את השני) או אולי אטום הרט

Papito

New member
למרות שאני מסכים עקרונית עם meandme

השיר הכי אהוב עליי זה HEY YOU שיר שעד היום שאני שומע אותו יורדות לי דמעות

למעלה