שלום אנשים...

tal2000

New member
שלום אנשים...

שאלה לי אליכם איפה הכי טוב לגור היום בארצות הברית, מבחינת שקט, ושיהיה מקום עם ישראלים! תודה... נ.ב איפה הייתה מעדיפים לגור יותר בקנדה/ארה"ב?

יש סתירה לוגית בשאלה שלך

אין מקום כזה שהוא גם שקט וגם יש בו ישראלים ובקשר להעדפות - ישראל

שרונה13

New member
האמת אם הייתי יודעת שכך היא ארה"ב..

לא הייתי עוברת לכאן... אני אישית מעדיפה את ישראל אבל אני כאן לעת עתה מקווה לחזור במהרה !! לגבי מיקום בארה"ב אישית אנחנו גרים במקום קר על גבול קנדה וזה לא קל ! אז אני מעדיפה מקום קצת פחות קר ועם קצת יותר ישראלים גם אם זה פחות שקט. הישראלים בארה"ב שונים...לא תמצא כאן כמעט את הישראלי המכוער שאתה עלול להיתקל בו בארץ.

בעקבות 9/11 החמירו את בדיקות הכניסה

מעתה צריך גם לעמוד בקריטריונים מינימליים של יופי וזה למה.. "לא תמצא כאן כמעט את הישראלי המכוער שאתה עלול להיתקל בו בארץ" חבל שלא החמירו בקריטריונים אחרים...

שרונה13

New member
מזל מהעמק...

לא התכוונתי ליופי החיצוני... וגם לא התכוונתי שזה מבחן כניסה! ישראלים ממה שאני הבחנתי כאן, משתנים לטוב ולרע. ולמה אני מתכוונת, לא תראי אף אחד מקלל כאן מהאוטו ברחוב וגם לא תראי ישראלי חותך בכביש... מצד שני אני חושבת שהישראלים נהיים כאן קצת פחות חמים וספונטנים. זו דעתי את לא חייבת לקבל אותה, מה גם שזה מה שאני שמתי לב בחצי שנה ורק במקום אחד ואין להקיש מכך על כל ארה"ב בוודאות.

עטלפוני

New member
למה את מתכוונת?

ב - "אם הייתי יודעת שככה היא ארה"ב" ? מה אותו דבר שלא ראית אלא רק אחרי שעברת לשם, ולא אהבת? אני מתנצל על ההתפרצות לפורום, פשוט מאוד מסקרנת אותי תשובתך. יום טוב, עטלפוני

amits6

New member
answer to sharona

i dont agree with you sharona the most israelies that i met in miami or new york thay are with out education and do a lots of drugs i live in new mexico i took distance like you to be in place without them i like israelies i didnt like the people there i dont know what about you i prefer to be around better people

למעלה