שלום אנשים...

שלום אנשים...

אני במקור מישראל אך עברתי לאמריקה (לא משהו
) אבל בכול מקרה... בקרתי השבוע בקנדה בטורוטו (אני שמחה שלא חליתי בסארס...) אבל בכול מקרה כשהייתי שם הקרובים שלנו נערה בגילי 14.5 סיפרה לנו סיפור על פוליטיקאי אחד שרץ להיות ראש העיר אך הוא לא הצליח וכמה שבועות אחרי זה הוא חזר הביתה ורצח את האישה והילדים שלו. אבל בקטע הוא היה שלט האמנו להם אז הלכנו לספריה והיה שם קטעי עיתונים על זה ואז הם אמרו שהבני- דודים היותר מבוגרים היו שם לפני כמה שנים לפני שכמה בני נוער היו הציתו את המקום... סתם רציתי לשתף...

black flower

New member
ממממ...

הסיפור הכי צפוי בעולם והוא גם נפוץ בתכלס...מלא אנשים רוצחים את הקרובים להם כשכל החיים והציפיות שלהם קורסות להם מול העיניים! ולגבי החתימה שלך.... בעעעעעעעעעעעעעעעע איכסהההההה פשוט גועל נפש!!!! שניהם כאלה מכוערים והם שחקנים כאלה גרועים!!!!!!! להעריץ כאלה קופים זה פשוט מעורר רחמים!

black flower

New member
טוב...

לא מלא מלא!! אבל יש יותר מדיי מקרים כאלה... שלא נספפרים ע"י יד אחת וגם לא ע"י שתיים...

Idan91

New member
אני מודה שציפיתי

לפואנטה, אבל ניחא. בכל מקרה, ברוף הבא!

WallFlower

New member
את אומרת ניחא! ../images/Emo49.gif הרגע הצטרפת

למועדון "בוא נאמר ניחא" בו חברים שני אנשים בלבד כולל אותך...

ד ג י

New member
ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא.

ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא ניחא עכשיו גם םג אני חבר בניחא

x project

New member
אתם ניחא אבל מה אני אגיד??

חחחחח אני אגיד ניחא!(תמיד אמרתי) הצטרפו בהמוניכם למועדון הניחא! זה נשמע כמו שם של מחלה בבוכרית מגנייייב

scooby4

New member
זהו זה - נכנעתי !

אני פותח את מועדון "כלומר" ! כל המצטרף יבורך שמו !

x project

New member
חחחחחחח

אני דפנטלי נרשמת!!! כלומר שאני רוצה להיות במועדון, כלומר במועדון "כלומר"! וכמה עולה ההרשמה? כלומר, כמה מעות עלי לשלם בכדי שאני אהיה חברה במועדון?

black flower

New member
חחחח כלומר!!

כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר כלומר

ד ג י

New member
מועדן כלומר זה...

יעני כמו מועדון ניחא אבל כלומר ישעתם שהמיל יעני זה כלומר הבערבית אל תדאגו אני לא משתמש במילה הזאת בד"כ

WallFlower

New member
בואו נגיד כלומר כמו המורה שלי ללשון

כֵ-לוֹ-מַר! תסלחו לי על הניקוד השגוי...

WallFlower

New member
../images/Emo32.gifאני מתה!!!!!

אני גוססת! אני מדממת על הרצפה! אני חולה סופנית! אני לא מצליחה לבלוע אני קרובה להקיא ואני לא מצליחה להקיש על המקשים של המקלדת... כי היום מתרחש הסיוט הגדול מכולם ------- שובה של...*תדמיינו לכם מוזיקה ממלחמת הכוכבים* ה ב ג ר ו ת ב ה י ס ט ו ר י ה אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!
אבל לפחות אני אסיים עם זה אחת ולתמידדדדדדדד אההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת לפרוק מתח.............

WallFlower

New member
יצאתי קצת מהלחץ...רוצים לדעת למה?

כי אימא קובעת לי שיעור נהיגה ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן והווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!

למעלה