שלום אנשים!

פופית

New member
שלום אנשים!

יפה יפה! וואלה היום אני ממש נהנת לקרוא את כל ההמלצות שלכם לגבי הטרנדים שהיו ויהיו ואלו שהיו ולא יהיו! אבל מה נסגר איתכם פיפול
בגדים וזהו
איפה שאר האביזרים
שעושים את ההופעה מושלמת
אז אני יתחיל... מה עם הצעיפים העדינים האלה סטייל גניפר לאב יואיט? צמידי פלסטיק או צמידי ניטים? (נראה לי שקוראים להם ככה , אני תמיד מתבלבלת!) ומה עם תיקים איזה תיק תקחו ולאן? (ואל תגידו תיק צד... תנמקו דוגמאות ואם אפשר תמונות!) סרטים בשיער(כמו אלה שמרימים תראסטות) גם למי שאין ראסטות? יאללה אנשים תשרשרו!

צודקת!../images/Emo45.gif

בקשר לצמידים......יש צמידי ניטים שזה עם שפיצים כאלה......יש צמידים חלקים מעור או דמוי עור מה שזה לא יהיה....שזה יכול להיות תוספת מאוד נחמדה. תיקים.....אני אישית לא הולך.....אבל שני סוגים עיקרים זה התיקי צד והתיקי גב......בדרך כלל בגדלים קטנים פחות או יותר ותא אחד או שתיים סרטים לשיער..........לא שם.......אבל הצבע הלבן הוא נראה לי הכי יפה

LiA n

New member
לדעתי בעגילים אפילו שלא הזכרת אותם-

אז הכי יפים לפחות מבחינתי זה שתלויים עליהם דברים וכאלו עם פליסטיקים וביעיק צבעוניים:))) זה מה שאני הכי אוהבת......

פופית

New member
זה הקטע של השירשור...

להעלות דברים קטנים כאלה שעושים את ההבדל! מקווה שהעגילים לא נעלבו ששכחתי אותם
...סליחה

NItzan b

New member
צעיפים זה תמיד יפה....

אני אוהב צעיפם במיוחד כי הם מתאימים לי..... ובקשר לצמידים אני לא לובש.. אז אין לי מה להגיד...

Adi15

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

הרבה ניטים ומכל הסוגים: גם הקוצניים, גם הריבועים השטוחים וגם בלי כלום כלומר רצועת עור שחורה. סרטים בשיער: עבים וצבעוניים!!!

O Boy

New member
רצועת עור שחורה חלקה באמת הולכת..

אני לא אוהב ניטים קוצניים וכאלה דברים בסגנון, זה די פריקי... אבל רצועת עור שחורה באמת יכולה להחמיא.

למעלה