שלום אנשים,

• פותח הנושא laifi
  • פורסם בתאריך

laifi

New member
שלום אנשים,

קודם כל ברכות על הפורום החדש. אני בטוח שיהיה לו ביקוש רב ושיסופק כאן מידע רב ומגוון. האמת היא שאני ממש ממש חדש בתחום והידע שלי אפסי בכל מה שקשור לאופנועים/קטנועים. בזמן האחרון הנושא התחיל לעניין אותי בטירוף ואני יותר עולה שוקל לעשות רשיון לקטנוע 50 סמ"ק (אני רק בן 17 אז אין אפשרויות אחרות). אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר על קטנועים או להפנות אותי למקום בו אוכל לקרוא קצת על הנושא. ובקשר לרשיון, כמה פחות או להוציא רשיון ל-50 סמ"ק? ושאלה אחרונה - כמה עולה קטנוע סביר? לנסיעות עירוניות בעיקר. תודה.

laifi

New member
תיקונים...

בזמן האחרון הנושא התחיל לעניין אותי בטירוף ואני שוקל לעשות רשיון לקטנוע 50 סמ"ק ובקשר לרשיון, כמה פחות או יותר עולה להוציא רשיון ל-50 סמ"ק?

TheReverend

New member
ברוך הבא ותשובות...

ראשית ברוך הבא לפורום, מאמרים בנושא הוצאת רשיון ועוד רבים יועלו לפורום במהלך הימים הקרובים(הנושא בתהליכי עבודה), לשאלת המחיר, קטנועי 50 סמק נעים בין 600 שקל(למשהו ממש חבוט וישן שלא עובר את ה30 קמ"ש
) ועד 16000 ש"ח (לקטנועי הכביש החדשים עם הצורה של אופנוע ספורט). בממוצע ב6-8 אלף שקל תוכל למצוא קטנוע סביר+ שישמש אותך לצרכיך.

laifi

New member
תודה רבה על התשובה...

אני שמח לשמוע שאכן אתם עומדים להעלות מאמרים בנושא. בקשר למחיר, הסכום שלי עומד על בסביבות ה-80000 ש"ח לכל העסק כולל הוצאת הרשיון. הסכום הזה יספיק לי לרשיון, קטנוע סביר, ביטוח קסדה ושרשרת? או שלרדת מהעניין? ושוב תודה.

TheReverend

New member
לרדת מהעניין לא אבל...

החשבון הוא כזה: קסדה: 300 - 3500 ש"ח שרשרת: 200 - 1450 ש"ח רשיון: 700 - ? (תלוי תוך כמה טסטים תעבור) מעיל: 600 - 3500 כפפות: 50 - 1400 ש"ח -------------------------- סה"ך: מ- 1850 ועד 11000 + לציוד תוסיף ביטוח - 1600 ש"ח קיבלת 3450 ש"ח לפני קניית הקטנוע מה שלא משאיר לך הרבה כסף לקטנוע. אפשרויות שיש לך: 1. לקנות ציוד משומש(חוץ מזה בד"כ הרבה אנשים שמוכרים קטנוע נותנים איתו ציוד כמו ארגז, קסדות, מנעולים וכו') וככה ל"שחרר" יותר כסף לקניית הקטנוע עצמו. 2. לחסוך עוד קצת ולקנות עוד כמה חודשים משהו יותר טוב. 3. לבקש קצת עזרה מההורים(לפחות בנושא הביטוח). מקווה שעזרתי

laifi

New member
עזרת מאוד, שוב תודה רבה!

ציוד אני כנראה אקנה משומש ולצערי קשה לי להאמין שההורים שלי יתמכו בהחלטה שלי לעשות רשיון על קטנוע ככה שאני לבד בעסק... האמת היא שדי עודדת אותי כבר חשבתי שאולי כדאי לרדת מזה... ושוב תודה... :)

למעלה