שלום אנשים =]

ThE FuN GiRl

New member
שלום אנשים =]

אז ככה.. קוראים לי ספיר ואני חדשה פה.. הממ.. אני מתה על סרטי אימה! ו.. אני צריכה שתגידו לי דעה על סרט.. מחר אני ועוד כה חבר'ה רואות סיינס.. רציתי לדעת אם זה מותחן, מפחיד.. משו?

Kagome

New member
סרט טוב... לדעתי...

אממ... אהבתי אותו כי הוא היה ממש מותח! 7/8 מהסרט מתחו אותנו... זה היה ממש ממש יפה, אני מזהירה אותך שהסוף עלול לאכזב. אם אתה רוצה לקבל ממנו הנאה טובה - תראו אותו מאוחר בלילה, בחושך... אבל באמת חושך, בכל הבית!

ThE FuN GiRl

New member
אור! =]

הכל טוף.. לא ידעתי שגם אתה אוהב סרטי אימה.. =] בכל מקרה, אני חולה עליהם =]

europe1990

New member
אחי -יש לך שם יפה-(גנבת לי אותו-חחח

כן גם לי קוראים אור

europe1990

New member
סינס זה סרט פשוט מעולה ומותח-ספוילר

הוא לא מפחיד או משהו כזה, אבל הוא בהחטל מותח, אבל לדעתי הם הגזימו בסרט-עם הפלישה של החיזרים ברחבי העולם!!

Kagome

New member
נכון... כנה דברים שלא אהבתי -

שזה לא יהיה בכל העולם... אלה רק בשדה שלו! שאת הסצנה בסוף, שרואים אותו בחדר, בא לנקום על אצבעותיו האבודות... שלא יראו את זה ! לדעתי, כל הקטע הוא לא להראות לנו את החייזרים, זה משאיר המון מקום לדמיון, ואז בלילה, הדמיון מתחיל לתעתע... ואז מקבלים את מה שרוצים.. האנדרנלין עולה !!! ומה שראו הילדים האלה, בברזיל (?) במצלמה ביתית, זה פשוט גדול! זה הספיק... לא היו צריכים להרוס את הצילום של זה עם הסצנה בסוף...

europe1990

New member
זה בדיוק מה שחשבתי-שאם הפלישה

הייתה בשדה שלו ולא בכול העולם -זה היה יכול להיות יותר טוב-ויותר מעניין ומפתיע!! הקטע של הקלטת היה מצוין, הצרחות של הילדים, זה היה קטע ענק!!!! -הסצנה בסוף הייתה גם טובה, לדעתי היא לא הרסה כלום-למרות שזה הרס את "המיתוס" של החיזרים-למשל הם היו משאירים רק רת הקטע של הקלטת-זה היה יוצר יותר מתח, וסקרנות!! בקיצר סרט מעולה משחק מצוין של מל גיבסון!

VAMPhantom

New member
בהחלט ../images/Emo91.gif לראות את המותחנים

של נייט שלאמן
פשוט במאי ענק לדעתי!
מחכה לראות כיצד יפתיע אותנו בקרוב שוב... אגב, פאן-גירל: ברוכה הבאה לפורומינו!

למעלה