שלום אנשים

blonji

New member
שלום אנשים

ברור ש Zeppelin שולטים ~ בדיסק The Song Remains The Same יש גרסה אדירה לשיר Dazed and Confused חובה לשמוע! אמנם זה 27 דקות בערך, אבל, כל כך שווה את זה :) הממ דבר שני, אם למישהוא יש לינק לאתר שאפשר להוריד ממנו את האוסף המשולש החדש שלהם, פליז?.. אגב, אני חדשה פה, אז דונט בי קרול. :)

ouria

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
בקשר לאתר : הנה

blonji

New member
הממ

נכנסתי ואני מכירה את האתר הזה אבל יש שם רק קטעים של 30 שניות בערך מהשירים ואני רציתי להוריד את האוסף המלא... :|

StarMo

New member
אתה יכול להוריד אותו

מהמדף בחנות הקרובה לביתך.

שאלה לגבי "המון אהבה" בהופעה

באלבום ההופעה The Song Remains The Same יש גירסה ענקית ל"המון המון אהבה". עכשיו, יש שם תוספת לשיר משהו כמו: my little boy reached to the age of 24 and i don't think he's a baby anymore, anymore........ אז זה שיר קאבר משולב בתוך השיר שלנו. של מי השיר? איזה בלוזיסט ידוע, .......?

blonji

New member
dazed and confused

לא יודעת לגבי השיר whole lotta love אבל בשיר dazed and confused יש עוד שילוב של שיר "and if you going to Sun Francisco you suold wear some flowers in your hair and if you going to- Sun Francisco ..." אז זה חלק מאיזה שיר..הממ שיט....ברח לי כרגע, אבל שיר ידוע כביכול.

איל ע

New member
שילוב של שיר

בשליפה מהזיכרון , זוהי שורה משיר באותו השם : אם את/ה הולך לסן פרנסיסקו ( שים פרח בשערך )של סקוט מקנזי , משנת 1967 . מקוה שלא התבלבלתי . איל .

למעלה