שלום אנשים

My Boy Lollipop

New member
שלום אנשים

שלום שוב קוראים לני אני בת 23, לפני כשנתיים אבא שלי נפטר מסרטן . הרופא של אמא שלי שלך אותה לעשות בדיקה לסרטן השד ואני די חוששת מזה כי גם את אבא שלי הרופא שלח לבדיקות והוא נפטר אחרי 3 שבעות ויום בדיוק מרגע הבדיקה.עכשיו אני מזה דואגת ואני לא משתפת אותה . שיתפתי את חברה שלי ואמרתי לה שהחששות שלי נובעות גם מהעובדה שהיא מעשנת בשרשרת המון ואבא שלה ודודה שלה מתו מסרטן. אני לא מחפשת תשובות רפואיות , אני בעצם לא יודעת מה אני מחפשת. אולי אני רק מחפשת לשתף אנשים לראות את זה כתוב . תודה לכם. דרך אגב יש לי שאלה קטנה: אני וחברה החלטנו ללכת לעשות בדיקה . לאן אנו יכולות ללכת ביחד ? בית חולים או קופת חולים שלנו ? והאם אפשר ללכת לא לקופה ?( כדי שלא ידעו , פשטו לא בא לי שאנשים ידעו) תודה

היי לני

ברוכה הבאה לפורום. לגבי בדיקות שד, אז אלו נעשות לנשים בכל פעם שהן אצל הגניקולוג (או ככה זה אמור להיות), אצל נשים מעל גיל 35 עושים ממוגרפיה כל שנתיים ומעל גיל 50 נדמה לי עושים בכל שנה. זה שאמא שלך נשלחה לבדיקת שד יכול להיות משהו שבשגרת הבדיקות וזה לא מחייב שבאמת יש משהו.אולי כדאי שפשוט תשאלי את אמא שלך כדי לקבל את התשובה הכי מדוייקת. אם את מעוניינת להבדק, אז גם רופא המשפחה וגם רופא נשים יכולים לבדוק, בכל מקרה מומלץ להבדק באופן קבוע אצל אותו רופא. אני חושבת שזה טוב שאת מודעת, למרות שאני יכולה להבין שזה נובע מתוך ההכרות שלך את המחלה. זה אף פעם לא מזיק לעשות עוד בדיקה. מצרפת לך לינק לגבי גילוי מוקדם של סרטן שד. יום טוב גלי

למעלה