שלום אנשים

שלום גם לך

ספר קצת על עצמך.. מה הקשר שלך ללד זפלין למשל?

SaMaRa 18

New member
שלום אנשים

האמת.. אני בכלל לא מכירה שירים של לד זפלין.. אבל בשלביל זה אני פה.. אם תוכלו להמליץ לי על שירים טובים במיוחד שלהם.... אני אשמח !

I n n u e n d o

New member
כמובן

Black Dog ramble on whole lotta love dazed and confused Thank you the lamon song קיצור הרבה

שלום,

שלום, אני חדש בפורום. אני מעוד אוהב את המוסיקה של 'לד זפלין', ואני מקווה שתקבלו אותי בפורום.

Pazc1

New member
שלום וברוך הבא.

יש סיבה שלא נקבל אותך לפורום ?! מי שבא ברוך הבא. הפורום אומנם אינו פעיל בצורה רצינית כמו פורומים אחרים, אבל חובה שיהיה פורום מסודר למעריצי הלהקה הגדולה מכולם.

oribr21

New member
אני חדש פה

קוראים לי אורי ואני ב 16 אני מעריץ מושבע של לד זפלין של ג'ימי בעיקר הבנאדם גאון !!!!! בגללו התחלתי לנגן הוא פשוט מהפנט אותי אני שומע stairway ובא לי למות רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים בגילי ? דרך רגב אני שומע גפ דיפ פרפל פינק פלויד היהודים הנדריקס מאטליקה גאנס אנד רוס'ס (חלק) ועוד מלא .... אבל אין כמו לד !!

Gezer

New member
המממ.....

Good times bad times Babe I'm gonna leave you Your Time is gonna come (מדיסק 1) thank you ramble on (דיסק 2) tangerine (דיסק 3) the battle of evermore stairway to heaven Going to California (דיסק 4) rain song (houses of the holy) achilles last stand (presence)

הממ..שלום לכם ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן..ולא מכירה הרבה שירים של לד זפלין. יש לי את הדיסק הרביעי [דיסק מעולה לדעתי] ורציתי לקבל ממכם המלצות על שירים\אלבומים מסויימים שכדאי לשמוע

natangold

New member
שלום לכולם אני די חדש

אני מקשיב ללד זפלין, אמנם לא באדיקות, וחשבתי אולי כדי להחיות את הפורום. אנשים שמבינים באלבומים שלהם יעשו סקירה על אלבומים שלהם. סתם זורק הצעה

למעלה