שלום אנשים

green sheep

New member
שלום...

מקווה שזה הפורום המתאים. מהן הזכויות שמגיעות לנערה בת 17 וחצי,כשאמה זורקת אותה מהבית...? הייתי רוצה לדעת עובדות יבשות כגון,האם אמה חייבת לשלם לה דמי מזונות, האם היא בכלל חייבת לדאוג לה? ומה לעשות במקרה שהאמא לא עושה את "המוטל" עליה...לאן פונים? תודה מראש

אני לא יודעת לענות..

אך כדאי שתפני לפורום הבא(קישור למטה) וכמובן שנשמח אם תישארי איתנו

אורי ז

New member
שלום לך

מבחינה חוקית אין להורים אפשרות לזרוק ילד מהבית, והיה משפט לפני מספר שנים של "ילד" בן 40 שהוריו הוציאו אותו מהבית ובית המשפט הורה להחזיר אותו. באופן מעשי הפניה צריכה להיות לרשויות הרווחה בעיר לקבלת יעוץ.

שלום אנשים

צר לי שבימים האחרונים לא נכנסתי למחשב לצערי יש לי איתו בעיה עם זאת מקווה לפתור אותה בימים הקרובים. המסך רוקד בלי שאני יכולה לראות בצורה נורמלית. אנסה בכל זאת להתייחס פה לכמה הודעות שאני מצליחה לקרוא בין ריקוד לריקוד. מקווה שתכתבו פה כמה שיותר. מה שמעניין אתכם ונשתמע חגית

הי green sheep

מה שלומך? אני מקווה שיותר טוב אני הייתי מציעה לך לפנות למשרד הרווחה באיזור מגורייך. אני אומרת את זה ללא בדיקה. אבל נראה לי שכדאי לעשות זאת. אם ברצונך לשלוח לי מייל אשמח תאמרי לי היכן את גרה ואראה כיצד אוכל לעזור לך. [email protected] בכל מקרה את מוזמנת לפורום שלנו נשמח לראותך כאן ונשמח לדעת מה קורה איתך אז תכתבי.... חגית

למעלה