שלום אנשים..

שלום אנשים..

אני חדשה כאן, רק רציתי להזדהות.. אני בת 25 מחיפה, אוהבת נורא מוזיקה.. גם מנגנת (מתופפת) מקווה להשתלב כאן.. יום משובח לכולם..

שלום חנה ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה לפורומנו.
אני מקווה שלא אכפת לך שלא אשתמש בניק שלך, כיוון שהוא עושה לי
. את מוזמנת לקרוא את השאלות הנפוצות שעליהן יש לנו כבר תשובות, וכנ"ל המאמרים. וכן שרשורים בעמודים קודמים. יש המון מידע בפורום, וכמו שקרייזי אמר למטה, הגיעה העת להתחיל לאסוף את מה שנצבר, ולהרחיב עוד. כמובן שנשמח לענות על שאלות, ולשמוע את מה שיש לך להגיד. וכבוד למתופפים! ובמיוחד למתופפות!!

אהלן אהלן אהלן

איך הכרת את פ"פ? ומה האלבום/השיר שאת הכי אוהבת לשמוע?. תיהני

holo

New member
welcome my girl, welcome..

to the פורום הכי טוב בארץ! איזה אלבומים את מכירה או שירים לפחות?

../images/Emo13.gifתודה לכם אנשים..

אממ.. אז ככה: התחלתי להאזין לפינק פלויד בגיל 12,האלבום שאני הכי אוהבת הוא "the wall" והוא האלבום הראשון ששמעתי, קשה לי לומר איזה שיר אני הכי אוהבת ובמקרה שלי (גם מתופפת) חלק מהשירים.. יש הרבה שירים שלהם שאני אוהבת ובכלל, אני חשופה להרבה רוק נעים ומשובח, לא רק של פינק פלויד, מוזיקה היא החיים ואני משתדלת להינות ממנה כמה שיותר.. אגב: אני אוהבת מאוד גם את "dark side of the moon" .. איך הכרתי את פינק פלויד..?! דרך יצירה מופלאה ומשובחת אחרת.. זהו.. שיהיה לכם.. ערב טוב..!!!

wish i was here

New member
בחומה באמת יפה

אבל יש אלבומים של פינק פלויד שלא רואים ממטר את החומה...תנסי לקנות את האלבומים אנימלס ו-וויש יו וור היר ועוד הרבה...את תביני על מה אני מדבר :)

DEclipse

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo98.gif

גם אנוכי חדש בפורום (ובעולם הפינק פלויד :)

NIR Y

New member
שלום ../images/Emo24.gif

ואיזה דיסקים אתה מכיר ? ואיזה אהובים עליך ?

DEclipse

New member
כבר כתבתי הודעת

הצטרפות למען האמת :) לפני שלושה שבועות קניתי את יצירת המופת Dark side of the moon. ולפני שבוע את Wish you were here ואני אסכם את זה ככה: Shine on you crazy diamond, וזה אומר הכל :) פשוט גדול (וגם השאר לא רעים, וולקאם טו דה משין קצת פחות). אבל למרות זאת, דארק סייד, לפי דעתי, יותר טוב. כמעט ולא עבר יום מבלי ששמעתי אותו מאז שקניתי. ובכן רבותיי, נראה לי שאני מכור - אבל אני יכול להפסיק מתי שבא לי
ואני מתלבט כרגע בין מדל והחומה, מה עדיף לי לקנות?

התלבטות קשה אבל בגלל ה...

13" תחנות הטלוויזיה המעפנות שני צריך לבחור מתוך(X3)" רק החומה

אבל מצד שני...

בגלל מליוני שגרירי הבוקר הבהירים שעוברים דרך החלון שב"חומה"

למעלה