שלום אנשים:]

one jah

New member
שלום אנשים:]

טוב אז חזרתי מהבומבמלה היה נחמד... חג שמח!

one jah

New member
:]

בגדול היה נחמד היה אחלה אווירה אפילו שאנשים יגידו היה מלא ערסים היה נחמד אם באים עם אחלה חבר'ה נהנים אבל הבאסה היחידה היתה שלא היו הופעות מוכרות ומסיבות פסיכודלי וכל זה היה נראה כמו מסיבה של טי אל וי ולא ממש היה אווירה של בומבמלה אבל בגדול היה סבבה הצ'אי שופס היה לפנים שתיתי אולי 8 כוסות נקווה ששנה הבאה יהיה פחות ממוסחר..:/

כל מילה בסלע

חחח בדיוק מה באתי לכתוב

תתתמר

New member
חוויות מהבומבמלה:

אז קודם כל - היה ממש כיף
נכון שהיו מלא מלא מלא ערסים אבל אם התרחקת מהם אז לא ניתקלת בהם כל כך. עשיתי מלא סדנאות כמו יוגה ומדיטציה וסדנאת צחוק והליכת מלאכים (שד.א היה מדהיםםםםםם מי שלא עשה הליכת מלאכים לא יודע מהחיים שלו!) העזה ושחרור ועוד כל מיני, הייתי בהרבה הופעות ביניהם אמסטף שהם מהעיר שלי והם מעולים, מוש בן ארי, איאם, התקווה 6, ועוד כל מיני להקות לא מוכרות שגם היו ממש טובות, הצ'אי שופים היו אחלה אבל הכי חרשתי את צ'אי ראסטה-ליון (עם במת הרגאיי) ואת שמנצ'אי (במת רוק), קניתי לי בדוכנים מלא דברים ביום האחרון (כל מכירות החיסול) ואספתי מלא צדפים... בקיצור היה אחלה בחלה ובכיף הייתי נשארת עוד כמה ימים.... כבר לא יכולה לחכות לשנטיפי!!!!!

אני חזרתי מאדמה..=]

היה ממש כייף!!! דווקא היו שם כמה שהיו בבומבמלה ואמרו שהיה ממש מגעיל.. בכל מקרה העיקר שנהנת!! ברוך השב!

למעלה