שלום אנשים

orendrummer

New member
שלום אנשים

davs!(ככה כותבים את זה?
) בקיצור, קוראים לי אורן בן 17 ,מת להיות דני.... וזהו.
אגב למישהו יש מושג איך הולך כל העסק של אזרחות (דנית)?

kipod2

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני יודע שכדי לקבל אזרחות דנית אחד ההורים צריך להיות דני או שאתה צריך להתחתן עם דנית. חיביים לדעת דנית, ואולי המחיר הכי יקר בשביל האזרחות הזאת זה ויתור על כל שאר האזרחויות שלך (כן לדנים יש רק אזרחות דנית כי החוק לא מאפשר להחזיק בעוד אזרחויות).

liranlotker

New member
היום זה יום הדגל השבדי

AKA "יום העצמאות". קצת חבל שהעיקר זו הפגנה ניאו-נאצית גדולה מול הפרלמנט, ומולה הפגנת אנטי-ניאו-נאצים גדולה לא פחות.

כאן זה לא פורום דנמרק!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

הסיבה היחידה שאנחנו נחמדים לדנים זה בזכות ה-oeresundsbron!!! יש לנו שיקולים כלכליים בו!1 וגם לכם!! חוצפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סתםםם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תקרא לעצמך גם דני! תשנה את השם..

python 4

New member
מה זו האנטידניות הזו!../images/Emo46.gif

אנחנו כולנו סקנדינבים - עם אחד סקנדינביה אחת. סתם. תארו לכם היו מאחדים את דנמרק שבדיה ונורבגיה - מי היה נשאר כדי לתת לשבדיה נקודות באירוויזיון?

orendrummer

New member
מה חייב לוותר על אזרחות ישראלית?../images/Emo10.gif

וכמה זמן אפשר להיות שם בלי אזרחות?? אגב סתם שאלה לא קשורה: אפשר ליסוע לארצות שכנות לדנמרק בלי שום בעיות מיוחדות?(גרמניה ,שבדיה) ועוד משהו קטן ואני מפסיק לשגע אותכם: כמה עולה כרטיס לשם??? הלכתי לכל האתרים וכתבתי בגוגל "כרטיס טיסה לקופנהאגן" ולא מצאתי כלום

orendrummer

New member
כי נראה לי

שאם אני יבוא לבקר (ואני יבוא) אז כאילו אני יחשב לזר?

באמת מה רע בזה...?

אני אשמח להפטר מהאזרחות הישראלית שלי איכסססססססס אני שונאת את ישראל, יש פה יותר מדי חוליגנים

אייל136

New member
אני מעדיף את שוויצריה אך גם אוסטריה

נהדרת! והחלום שלי הוא לגור שם (שוויצריה) קצת, ולחרוש את כולה+אוסטריה+בוואריה ודרום-גרמניה+ליכטנשטיין+לוכסמבורג ולהיות מדריך תיירים שם

חופר 11

New member
אני גם מוכן לוותר על האזרחות שלי

גם אני מוכן לותר על האזרחות שלי פה.. אני מוכן לעבור ליסלנד

למעלה