אחלה סופר מצאת לקרוא , אבל יש ספרים יותר טובים מצבע הכשף... אני קוראת עכשיו באנגלית את Jinjo אני מעוד נהנת... אם אתה אוהב הומור מהול בציניות גם אתה תתלהב... ב- 3> josephine
דווקא יש קשר מינימלי בין הספרים שעוסקים בסתמרוח אבל בין השאר אין שום קשר ואני זוכרת שזה ממש תסכל אותי כשקראתי הספרים של פראצ´ט הם נחמדים ומצחיקים אבל לא הרבה מעבר
1. THE COLOUR OF MAGIC או צבע הכשף שבו מדובר על סתמרוח. 2. THE LIGHT FANTASTIC או אור מופלא שבו מדובר על סתמרוח. 3. EQUEL RITES או פלחני כשף שבו מדובר על המכשפה הראשונה במעלה גרני ווטרווקס. 4. MORT או תרועת מוות שבו מדובר על "מוות". 5. SOURCERY או מעשי קסמים שבו מדובר על סתמרוח. 6. WYRD SUSTERS או אחיות הגורל שבו מדובר על המכשפות. 7. PYRAMIDS או פרמידות. 8. !GUARDS!GUARDS שבו מסופר על משמר העיר אנק-מורפורק. 9. ERIC או אריק שבו מדובר על סתמרוח. 10. MOVING PICTURES או ראינוע. 11. REAPER MAN או איש הקציר שבו מדובר על "מוות". 12. WITCHES ABROAD שבו מדובר על המכשפות. 13. SMALL GODS . 14. LORDS AND LADIES שבו מדובר על המכשפות. 15. SOUL MUSIC שבו מדובר על "מוות". 16. INTERSTING TIMES שבו מדובר על סתמרוח. 17. MASKERADE שבו מדובר על המכשפות. 18. FEET OF CLAY שבו מסופר על משמר העיר אנק-מורפורק. 19. HOGFATHER שבו מדובר על "מוות". 20. JINGO שבו מסופר על משמר העיר אנק-מורפורק. 21. THE LAST CONTINENT שבו מדובר על סתמרוח. 22. CARPE JUGULUM שבו מדובר על המכשפות. 23. THE FIFTH ELEEPHANT שבו מסופר על משמר העיר אנק-מורפורק. 24. THE TRUTH שאין לי מושג על מה הוא כי ככל הידוע לי הוא עדיין לא הגיע לארץ.