שלום אנשים!!

שוודה

New member
שלום אנשים!!

אני נגה מלהבים, הכרתי את רונה לפני כשנה ומאז התאהבתי לצערי עדיין לא הייתי באף הופעה שלה... אף אחת מהחברות שלי לא מכירה אותה ולא מתכננת להכיר, אז אני מחפשת חברים !!! (סתם אני לא כזו נואשת) חוצמזה שיש את מיקי שאותו אני כן מכירה (רומני מתוק שלי!) אז... שבת שלום ומבורך לכולכם!

קוֹבּ

New member
נגה!

זה שם של אמצע שנות התשעים. נעים מאוד. את ערביה במקרה? אני מכיר מישהי שנראית ב ד י ו ק כמוך, וערביה. היא גם אוכלת תירס. הכל בסדר? ברוכה הבאה. את מוזמנת באמת. באמת באמת. ואם תוכלי לדבר על רונה זה בכלל יהיה מקסים. כי בזמן האחרון הפורום הזה הוא יומן. ועכשיו, אצא לי מעט, אוויר צח וחברים ולצחוק לא יזיק לי בכלל
נשיקות לכולם.

שוודה

New member
אמממ ערביה אני לא

לפחות לא כרגע חוצמזה שאף פעם לא ראיתי ערביה בלונדינית. התמזל מזלך שיצא לך לראות אחת!

נוגיתה!!!!!

היום הבאתי ליום עבודה בשבט מיני-רדיו-טייפ-עם-דיסק או משהו כזה <אולי קוראים לזה קומפקט דיסק?> והיה שם את הדיסק של רונה קינן!!!! ומיקה מכירה כמה שירים והייתה חגיגה ומהולה עד שצעקו שאני אפסיק לשים בקולי קולות לסביות מזמרות אז נכנעתי ללחץ הרוב...דמוקרטיה, לא? אבל עמדתי על שלי לזמן ממושך! וזהו. תעשי חיים בובה, יש פה אנשים מאוד מקסימים למרות שאני בכלל לא עקבי פה או למעשה לא מכיר הרבה (קוב בקטוגוריה
)

galvin

New member
../images/Emo99.gif סוס נביט.

פיצי קטן לבד ביער. געגועים.

0mroosh

New member
סוסמביט! ../images/Emo3.gif

מאלינקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! -- "האשך שלך מעניין אותי
" אחח! כמה כיף לשיר זוטות ביער. יש לי נמלה וטחינה בפופיק, מי יגאול אותי מיסוריי?

שוודה

New member
כל הכבוד מיקי!

יום יבוא ונעלה על הגג של השבט עם רמקולים ענקיים ונשים רונה קינן להמונים מואהאהאה |צחוק מרושע| אבל עד אז, עלינו לפעול במחתרת!

קוֹבּ

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo9.gif../images/Emo118.gifבולי איש השלג! ../images/Emo13.gif

קוֹבּ

New member
היא לא היתה בלונדינית

אבל נצנצנים שהיא פיזרה על עצמה כמה דקות קודם גרמו לשיערותיה לזהור באור היום, בביקור הקבוע במחסום, כשהיא באה להגיד שלום, ולאכול קצת סלק אדום. פירקנו יחד טרינום, סוג של חלום. זו היית את, אני יודע. היתה עליך עניבה כזו, ולבשת רעלת חאקי. נו, אל תתחמקי.
שוב ברוכה הבאה

גאווווווווווווווווווווווון!!!!!!!!!

פירקנו יחד טרינוווווווווווווום!!!!!!!!!! רעלת חאקי!!!!!!!!! תעשה לי ילדים קוביאל. אני בא יום שני, חכה לי.
אוווווווופ אתה מצחייייייייייק <לא, לא אכלתי טופי כמו ילד בן ארבע ונדבקה לי המקלדת לאצבע>

קוֹבּ

New member
אז מה כן עשית שנדבקה המקלדת לאצבע?

אחכה לך. אמנם בחנות חרוזים ותכשיטים, בעת מכירת חרוז ורוד מטאלי לפרחה התורנית שתתחנן "נו תביא בחינם! כפרה עליך חסר לי אחד לצמיד של הרגל ולא מתאים לי כלום עם טורקיז נצנצים חוץ מורוד מטאלי! נו מה אני אוציא עכשיו את הארנק [בשלב הזה היא מצביעה על תיק ורוד עם ניטים כבדים] תביא אחד נו כפרה אל תהיה מעקף". עכשיו, נכון שהשאלה המתבקשת [חוץ מ"למה יש חרוזים בצבע ורוד מטאלי", "למה אתה עובד בחנות תכשיטים" ו"האם גם אתם שמתם לב שאחרי התוכנית "קצפת" מיכל ינאי כבר לא היתה אותו אדם"] היא "מה זה מעקף". ובכן, זה כמו "מעפן", רק הרבה יותר חזק. כי זה נהגה כמו מעפן, אבל הכוונה לקוחה מהמעקפים בכביש, הדברים המעצבנים האלה ששונאים לעשות עם האוטו. זה הכל. אבל נחזור לנקודה ההתחלתית - אחכה.
[למה אין פה אייקון של כבשה? זה מרגיש כל כך נכון לפעמים, לשים כבשה]. יום שבת נהדר, ומי יתן שאף אחד מיושבי הפורום לא יחווה את "דיכאון מוצאי שבת". אני [נשבע לכם קוראים לי קוב].

וואי גם לי לא יצא ללכת עדיין להופעה

כי אין עם מי... אבל אני דואגת לשווק אותה לאנשים איכותיים מדי פעם בשיהח מצטטת ואז אנשים שואלים מי זה. אני טוענת שרונה קינן ושאין מה לשאול אותי עוד פשוט צריך לקנות את הדיסק. אנשים באמת קונים :)

לא ממש...

הצטרפתי לפה כבר כמה פעמים קוראת בעיקר, בגלל שהפורום יותר חברתי..

למעלה