שלום אנשים......

Ninja 007

New member
שלום אנשים......

אני בן 18 מרעננה ומתלבט בזמן האחרון למי להצביע בבחירות ב 28 בחודש. הנטייה שלי כרגע היא להצביע ל "ירוקים", והנושאים הסביבתיים במדינה חשובים לי מאוד. האלטרנטיבה היא אחת המפלגות הגדולות (לא משנה כרגע מי). שני דברים אני רוצה לשאול, ברשותכם: מה המצב של מפלגת הירוקים כרגע? האם היא עוברת את אחוז החסימה בכלל?? זהו שיקול ממשי למי להצביע בבחירות. מי שיוכל להביא לי סקר עדכני אני מאוד אודה לו. דבר שני, לפני זמן לא רב הצטרפתי לרשימת המייל של המפלגה דרך האתר. השאלה היא מה אפשר עוד לעשות??.. (מלבד התרומה הכספית). האם צריכים מתנדבים? לחלק עלונים, סטיקרים או משהו כזה?? אשמח לקבל מידע בנושא זה. נושא אחרון - (סליחה על הבורות), מאיזה גיל ניתן להתפקד למפלגה להתחיל לפעול באופן יותר רציני?? תודה מראש.

אני שלחתי אימייל לחברים שלי

שבו הסברתי על מפלגת הירוקים והצעתי להצביע להם וביקשתי שיעבירו את זה הלאה לאימיילים של חברים שלהם, וגם במסנג'ר שלי במסר האישי שמופיע ליד השם שלי ברשימות של החברים שלי אז כתוב שם "הצביעו מפלגת הירוקים! אותיות 'רק'". בעיקרון שמתי לב שהמון מהחברים שלי בכלל לא ידעו שקיימת מפלגת כזאת מפלגת הירוקים או שהם חשבו שזאת מפלגת עלה ירוק, אז צריך להסביר ולעורר מודעות ובנוסף יש לי חברים שלא מתכוונים בכלל להצביע כי הם חושבים שכל הפוליטיקאים מושחתים ואין טעם אז אני מנסה לשכנע אותם שאם ממילא הקול שלהם מתבזבז אז שיצביעו לאיזו מפלגה קטנה עם עקרונות חשובים שהקול שלהם יכול בהחלט לעזור מאד להכניס אותה לכנסת.. אז הנה כמה רעיונות בשבילך..

כל הכבוד ../images/Emo140.gif

אתה לא היחיד אני יודע על מאות אנשים שפועלים בדרך הזו ומשכנעים כל אחד עשרות אנשים! כל הכבוד אני מאוד שמח לשמוע על יוזמות כאלו... תודה, דרור

למעלה