שלום אנשים!

שלום אנשים!

בס"ד עברתי לי בין הפורומים עד שנפגשתי לפורום הזה. ואני באמת תוהה... מה זה בשבילכם חנונים? זה יהיה לי מאוד נחמד לדעת. שיהיה לכולנו לילה טוב=)!

noname202

New member
נכנסנו לויכוח הזה כמה פעמים, והגענו

למסקנה שאין תשובה מוחלטת.

Theherod

New member
ואם להיות קצת יותר מדויק

הצלחנו להחליט רק שזו קבוצה, שבה, כבכל קבוצה, יש תחומי עניין פופולריים יותר, ויש כאלו שפחות. התחומים הפופולריים יותר הם מד"ב, פנטזיה, משחקי תפקידים, תכנות, מדע (שמכיל מתמטיקה, מחשבים וכו'). גם מקצועות הומאניים כמו פילוסופיה, אזרחות וכו', אם אני לא טועה. בכל אופן, אין קריטריונים ברורים. אפילו לי באופן אישי, שיש פחות או יותר קריטריונים ברורים, זה לא פשוט רשימת קריטריונים, מסמנים על כולם "וי" ומגדירים מישהו כחנון. זו יכולה להיות קומבינציה כזו או אחרת, וכו'. בקיצור, אין תשובה של ממש.

noname202

New member
ואני הייתי בטוחה,

שההגדרה שרובנו הסכמנו איתה היא אדם שמגדיר את עצמו כחנון/החברה מגדירה אותו כחנון/חנונים אחרים מגדירים אותו כחנון.

DirtySpirit

New member
נהה, היסטוריה זה רק קרקסון../images/Emo6.gif

"זה חלקיק קטן וחסר פוטנציאל, בתור בור עמוק. כמו סטודנט למדעי הרוח"

noname202

New member
XD זה היה רע ../images/Emo3.gif

היסטוריה זה רק תמי, אבל מה רע בהומני?

../images/Emo99.gifהיסטוריה../images/Emo99.gif

בס"ד חחחח...הייתי אמורה ללכת יום שלישי לחידון "מורשת", בסוף לא הלכתי. מישו שמע על זה? דווקא היו שם הרבה חנונים, כבר לא מצאתי את עצמי.

superot

New member
שאלה טובה....

מבחינתי, חנון הוא מישהו שלא הולך בתלם ולא מתאמץ להיות כמו כולם. מישהו שחי עם האמת הפנימית שלו. מישהו שאוהב ללמוד ואוהב מדע, וגאה בזה!

חנון לא מתאמץ להיות כמו חנון? ../images/Emo3.gif

לא קרה שהתאהבנו בנושא חדש כי מישהו חנון אחר אהב אותו גם כן? (לא נשמע ממש הגיוני מפעת השעה והאלכוהול בדם
)

מה הקשר של החלק הראשון ?

לא יכול להיות מישהו שהולך בדרך שלו והוא לא חנון ? יש המון כאלו, הם נקראים אנשים בוגרים ועצמאיים, מה שאני מקווה להיות יום אחד
החלק השני, זה חלק מזה (זו אפשרות) לא כל החנונים כאן אוהבים מדע אם תשימי לב, יש חנונים הומניים/אומנותיים, שלמדע לא מתקרבים (חרוז תפוז!)

יפה יפה.....

בס"ד אז נראה לי שאני מצטרפת=). תמשיכו לענות, זה לא סותר
אני לא כל כך אוהבת מדע וגם לא מתמטיקה אבל בכל זאת נראה לי שטוב פה. ד"א...היסטוריה זה באמת משהו טוב. האמת הפנימית שלי- אהבתי. אני מקווה שאני אמשיך ללכת איתה בהמשך הדרך. וסתם להכרות. אני אליה, כיתה ט'. מושבניקית, דתייה, צמחונית גאה. אוהבת את ה' ואת העולם. והיסטוריה כמובן!=]

noname202

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

[תמי, הנה מישהי נחמדה בשבילך ^^] אני גלי, נעים להכיר
השתלבות נעימה

למעלה