שלום אנשים....

NaChO

New member
שלום אנשים....

גם אני אילתי כמוכם ומהשמות והפרצופים שאני מזהה פה יש לי אחלה שם לפורום שלכם: פורום חבר´ה יום שישי בגרין ביץ´... סתם חמודים שלי... רק רציתי לשים פה הודעה למה אני הרבה בפורומים של תפוז וטוב לדעת שגם לנו יש אחד משלנו... אז נדבר אתכם..

Starway

New member
אני חייב לציין...

שהיום היה יום מבורך מבחינת הפורום... לפי דעתי כמות האוכלוסייה הכפילה את עצמה!!!!! הידד וישר כוח פורום מתוק שלי... מי ייתן ובקרוב תתקרב לרמה של iol... קצת סטרקסטיות עם קצת אמת...

StagaDish

New member
איך באמת קרה...

...שביום אחד קטן.. כולנו.. החלטנו להצטרף במכה?

Starway

New member
יד האלוהים בדבר!!!!

כן כן, קראנו על זה, שמענו על זה אבל אף פעם לא באמת האמנו בזה... היום זו ההוכחה... אחת ולתמיד!!!! יש אלוהים... בהתחלה כולם נרשמים ביום אחד... מאוחר יותר תחיית המתים....

וככה זה קרה.....

אבא של מרקו פגש את אמא של מרקו.... וביום גשום אחד נולד מרקו...... מרקו החמוד גדל וגדל וגדל והגיע למצוות.... אחרי כמה שנים מהמצוות הוא הגיע להיום בצהריים הים בצהריים שלח מרקו לכל רשימתו האיי סי קיו הודעה ובה הפיץ את הפורום הרבה קיבלו והחליטו הייי אני יצטרף וכך הגענו להרכב מורחב זה;

והסיבה שלי....

שלי יותר ריאלית! אז אתה תמשיך לחיות בעולם הורוד שלך ואני ימשיך לראות את העולם האכזר הזה כמו שהוא!

שלך...

שלך אסתריקה בהחלט יותר ריאלית וגם נכונה ! אז לכו לאכול חצץ ולקינוח עשבים וקטניות...

StagaDish

New member
עולם אכזר... עולם אכזר...

איפה ארמסטרונג כשצריכים אותו?

NaChO

New member
פשששששששש הפורום הזה מתפקד...

לפני רבע שעה שמתי את ההודעה וכבר כזה שרשור? אילתים סחתתין על הגאוות יחידה.. גם אני מביא עוד כמה בדרך... יהיה טוב

StagaDish

New member
יששש!! יששש!!

מישהו שאנחנו לא מכירים מה זה גאה בנו!!! יששששש!!!

Starway

New member
אנחנו חסרי חיים!!!!!!

אתה לא צריך להיות גאה בנו (who ever you are!!!!) אתה צריך לראות אותנו וללמוד לקח!!!! רוץ רוץ, בחור אלמוני פלוני שכמוך!!!! לפני שגם אתה תתמכר ותפסיק לחיות!!!!!!! אני מצביע בעד חיים!!! מי איתי???

Starway

New member
פעם שניה...

כבר פעם שניה שאת תומכת בי!!!! יש סיכוי שאני אצליח לגרום לך לתמוך בי בקשר לקיום יחסי מין סוערים ללא הגנה????

למעלה