גם אני אילתי כמוכם ומהשמות והפרצופים שאני מזהה פה יש לי אחלה שם לפורום שלכם: פורום חבר´ה יום שישי בגרין ביץ´... סתם חמודים שלי... רק רציתי לשים פה הודעה למה אני הרבה בפורומים של תפוז וטוב לדעת שגם לנו יש אחד משלנו... אז נדבר אתכם..
שהיום היה יום מבורך מבחינת הפורום... לפי דעתי כמות האוכלוסייה הכפילה את עצמה!!!!! הידד וישר כוח פורום מתוק שלי... מי ייתן ובקרוב תתקרב לרמה של iol... קצת סטרקסטיות עם קצת אמת...
כן כן, קראנו על זה, שמענו על זה אבל אף פעם לא באמת האמנו בזה... היום זו ההוכחה... אחת ולתמיד!!!! יש אלוהים... בהתחלה כולם נרשמים ביום אחד... מאוחר יותר תחיית המתים....
אבא של מרקו פגש את אמא של מרקו.... וביום גשום אחד נולד מרקו...... מרקו החמוד גדל וגדל וגדל והגיע למצוות.... אחרי כמה שנים מהמצוות הוא הגיע להיום בצהריים הים בצהריים שלח מרקו לכל רשימתו האיי סי קיו הודעה ובה הפיץ את הפורום הרבה קיבלו והחליטו הייי אני יצטרף וכך הגענו להרכב מורחב זה;
אתה לא צריך להיות גאה בנו (who ever you are!!!!) אתה צריך לראות אותנו וללמוד לקח!!!! רוץ רוץ, בחור אלמוני פלוני שכמוך!!!! לפני שגם אתה תתמכר ותפסיק לחיות!!!!!!! אני מצביע בעד חיים!!! מי איתי???