שלום אנשי העוברים לארה"ב...עזרתכם..

sagi.exe

New member
שלום אנשי העוברים לארה"ב...עזרתכם..

בבקשה. אני מאוד רוצה לעבור לארה"ב מאחר שהתיאשתי מהמצב כאן בארץ (מוכר ?), אמנם יש לי משפחה שם (דרגה שנייה) ואף חברים עובדים, אך לפי מה ששמעתי אין סיכוי למצוא עבודה אם אין חברה שמבקשת אותך באופן ספציפי וגם זה עם מיליוני הגבלות. אשמח אם תוכלו לשרשר כל רעיון שהוא, שיעזור לי להגיע לארה"ב באופן חוקי ולמצוא שם עבודה. (לא העברת דירות ומכירה בדוכנים). אני מוכשר לתחומי הדרכה, אבטחת אישים, ייעוץ ביטחוני, גרפיקה ועיצוב, אינטרנט ומחשבים. תודה על עזרתכם.

roy269

New member
אפשרויות

השאלות שלך הן יותר מדי כלליות וגם עם הגדרות הבסיס שלך אני לא מסכים בכל אופן בתחום הבטחוני, נראה לי שלא תהיה בעייה למצוא עבודה בשוק הזה יש ביקוש גואה לאנשים מנוסים תתחיל לחפש בחברות ישראליות המתמחות באבטחה ובטחון בחו"ל - לא חסר כאלה ואני מאמין שעם הידע שלך באינטרנט ומחשבים תוכל למצוא את האתרים המתאימים

ליאתA2

New member
אפשרויות

אני מסכימה עם רועי שהגדרות הבסיס שלך לא נכונות. "אין שום סיכוי למצוא עבודה..." בטח שיש. להגיע לכאן ולחפש לפני שיש לך ויזה זה לא רעיון טוב כי אם הגעת עם וזת תייר ופתאום אתה רוצה ויזת עבודה זו בעיה. תמצא עבודה כאן כשאתה עוד בארץ והצמעסיק שלך יבקש ויזה עבורך וכך יש סיכוי לקבל ויזה ולהיות חוקי. המעסיק שלך יצטרך להסביר למה הוא צריך דווקא אותך ולמה אמריקאי לא יתאים, אבל זו לא בעיה, תמיד אפשר להגיד שאתה מומחה לאבטחה עקב הנסיון הצבאי הרב שלך וכו'

למעלה