שלום אנשי הצדיקים!

el Cantante

New member
שלום אנשי הצדיקים!

האם כאשר אני נותן לכלבי לאכול בשר וחלב יחד זה חטא?

L i a l a

New member
תלוי אם הכלב יהודי..

ואם כמובן עשית לו ברית מילה..... סתאאאאם אני צוחקת אבל לפי מה שאני יודעת זה לא נחשב לחטא.. ובכלל איזה מאכלים חלביים אתה נותן לכלב שלך? אני די בטוחה שזה לא בריא לו...

el Cantante

New member
אז זהו... הסיפור מסובך...

הכלב מהתנחלות חומש כך שלפי ההלכה הוא יהודי, אבל כאשר מפנים ת'מקום זוהי אדמה פלשתינית ככה שהכלב מוסלמי.. זו בעיה
וברצינות... הכלב לא אוכל בשר יבש... רק כשמוסיפים לו חלב הוא אוכל את זה..

cial 1

New member
א די עם השטויות שלך וכבד את מחמדי שלך

די צריך להיות רצני אתנ נכנס לכאן כדי לקבל מה מותר מה אסור תן לו משהו רגיל ועז את העול בשקט ואם תכבד את הכלב אולוקים יכבד אותך לא לזל באף אחד כשר חלב בשר מה אתה יושה צחוק. מתנחל כן מה הלוך לך בראש יש מספיק אתרים ופורומים מכובדים על כול החיות מחמד ושם תקבל גם קצת חינוך לילה טוב לך ולבובי שלך אם בכלל יש לך על פי השם שלך קצת מוזר לי? אין יותר תגובות

el Cantante

New member
אני אותך CIAL1 מקיר

אתה בחור טופ ואני להודות על שיטוף פעולה שלך עם אוכל כשר! עני לא יושה צחוק ואני אפיללו מתפללל שחרית במסידת מוזס בהרצליה פיתוחח ותודה עם לילה טוב לי ולבוביי הכלבון מארץ גרמלינס! דין פרוטה כדין מחר

cial 1

New member
כן מקיר או מכיר? אני מארץ דוליטל?

די לבלבל לי אני זו היא ולא הוא ולי הכבוד לחיות הרבה יותר מתגובות שלך פשוט לא מתאים כאן השאלה? ואני לא מכירה אדם שמעלל סתם כך בחיות מחמד על חשבון כול השמות שציינתה כאן אז ראה הוזהרתה יש כאן צוות מאוד מכובד המנהל את הפורום הבנתה נעים או מנעים לבד את עצמך?

טילי2

New member
שאלה ובקשה../images/Emo131.gif

שאלה: למה מעל העוגיות מאפנס בננה שעשיתי יצאה קליפה קשה. האם יש משמעות למידצ החום בהכנסת המאפים לתנור. לא מכניסים לתנור קר נכון? 2. מי יכולה לאתר או לכתוב מחדש את המתכון למאפנס שוקו וניל? תודה טילי

למעלה