שלום אסתר וכולן

שלום אסתר וכולן

יש לי בת בת 8 שבועות אשר סובלת מעצרויות וכאבי בטן עזים במיוחד. עם סיום כל ארוחה רואים שהיא מתאמצת לשחרר אבל כלום. אני מניקה ונותנת תוספת של מטרנה(עד אתמל) וכעת של סימילק. מבחינת מאכלים אני כבר מבולבלת ממה מותר ומה אסור,אני משתדלת לאכול הרבה ירקות ולא לשתות מוגז לא לאכול קטניות וכ"ו. האם יש רעיונות? אני די מתלבטת אם לסיים את ההנקה שהינה חלקית ולעבור לתחליף באופן מלא. כיצד אני יכולה להקל על הסבל של הילדה שנראה לי שהוא יותר מהגזים של החודשים הראשונים. תודה ענת אמא של מוריאל

suggestion

Make an appointment with a yoetset hanaka to get your baby back on full breastfeeding. YOu should not have to give artificial milk if your baby is breastfeeding well. tell me where you live so that I can refer you to a yoetset hanaka. I am sure that as soon as your baby is getting only your milk, she will feel uch better!!​

אלנתמר1

New member
המשיכי להניק!!

הבן שלי גם סבל הרבה מגזים. הדבר היחיד שהרגיע אותו היה להחזיק אותו בעמידה ועם הברכיים לעשות ניעות למטה למעלה, (מקווה שהבנת. לדעתי הנקה היא הדבר הכי בריא וטבעי לילדתך, אל תפסיקי זאת!! היא עדיין ממש קטנה כדי לעבור לתחליף באופן קבוע. הגזים יחלפו עוד מעט ואת תרוויחי מההענקה שלך לילדתך.

למעלה