שלום אפשר להיכנס

שלום אפשר להיכנס../images/Emo35.gif

מאז אתמול בבוקר שקראתי בקומונת בובות וצעצועים את ההזמנה לכאן, שקעתי בקריאה מרתקת!! אז צל"ש לכל ממשתתפי הפורום המרתק הזה
אחותי למדה בובנאות אבל אני לצערי רחוקה מהתחום, אומנם תופרת בובות אב הם לא מיועדות להצגה אלא לקישוט או למשחק לילדים. קצת התביישתי לשים כאן תמונה (שגם ישנה אבל כרגע מצלמה אין...) אבל איכשהו, היכרות, צריך לעשות
ועכשיו, אחרי כל הפתיחה, החלטתי שאולי תוכלו לעזור לי באתגר שבחרתי לעצמי אני רוצה לתפור חצאית שתראה כמו עוגת חתונה-2 קומות מהו כמו פה או כאן אבל רק חצאית חשבתי להשתמש בספוג-אך אין לי מושג-היכן קונים, איזה עובי כדאי והאם ספוג מספיק גם (או רק) לחלקים העליונים-שמקבילים לרצפה?? או אולי עדיף רק חישוק גמיש בתוך מסילה (וגם...היכן קונים) מאד אשמח לעזרה, אם אפשרי. תודה רבה לכולם

בטח שאפשר ואפילו רצוי../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה קושקוש נעים ומחמם את הלב לשמוע שמצאת עניין בפורום ובנו וסרקת אותו בקריאה ממושכת, תודה בשם כולנו !!! כולנו מתביישים\ נבוכים או חוששים בהעלאת התמונות הראשונות אבל אח"כ זה משתחרר ואני מאמין שבהמשך גם את תרגישי כך יופי של כרית - בובה
לגבי שאלותיך...לצערי אין לי את הידע המתאים כדי לתת לך הוראות מדוייקות וברורות אבל בטוח שדבי ( שכרגע עסוקה בהכנת הסדנה שתועלה הערב בסביבות 22.00 ) תתפנה היא תוכל לתת לך הסבר..אם עומרי יעלה עוד לפניה אני חושב שגם הוא יוכל לתת לך רעיונות וכיוונים!!! מתוך ההצגות בהן אני משתתף ומעלה אני יודע שכל שמלותיהן המנופחות והמפוארות של השחקניות זה ע"י שימוש בקרינולינה מתחת לשמלה \ החצאית והן משתמשות באחת מהסוגים הבאים: קרינולינה שעשויה משכבות בד וטול קרינולינה שעשויה מחישוקי פלסטיק ( כן כמו בגני הילדים או שעורי ההתעמלות ) או מחוטי ברזל ( קשוח ועבה מספיק כדי שלא ישנה צורה עם כל תנועה או מכה ומצד שני שאפשר יהיה לעגל ולעצב אותו בצורה נ"ל עם כלי העבודה המתאימים ) ניתן למצוא חישוקים מפלסטיק בחברות שונות המספקות ציוד לגני ילדים ע"י חיפוש פשוט באינטרנט ואת יכולה לבדוק גם באתר " הגננת " בקטגוריית ספקים וציוד לגנים, מוטות ברזל בעוביים שונים תוכלי למצוא כמעט בכל חנות טמבור או חניות דומות מקווה שהצלחתי לעזור קצת בכיוון נעים להכיר

שלום קושקוש וברוכה הבאה אלינו....

אימי תופרת שמלות כלה ובעברי למדתי תדמיתנות [עיצוב אופנה והוצאת גזרות לתפירה] ולמה אני מספרת לך את זה??? השמלה השניה [מקסי] יש שם טכניקה של החדרת "עצם" הכוונה לחוט פלסטיק [סיליקון] גמיש מסביב לכל עיגול ....וזה מה שנותן לו את ההתרוממות. למי שלא התנסה זה לא קל....הגיזרה של החצאית מורכבת. לגבי החצאית הראשונה [העוגה עם הנר על הראש] אין שום בעיה ...אם אינני טועה הגוף מורכב מספוג [כמו סיר הפוך] אוכל להעלות לך הסברים במידה ותתעקשי......
דבוש

שכחתי להוסיף שהכרית שלך חמדמודה מאוד מאוד....

לעולם לא להתבייש ...מעשה ידייך להתפאר. כל הכבוד שבת שלום דבי

איזו קבלת פנים ../images/Emo140.gif תודה ענקית, מאד התביישתי

לכתוב אבל אחרי כזו קבלת פנים אני מתחילה להרגיש בנח - תודה רבה
ואני בטוחה שאמשיך להציק ו...ככל שאוכל גם לעזור

אבל אל תבטיחי סתם, יאלל'ה " תציקי " ../images/Emo6.gif

בטוח שתוכלי לעזור !!!! העיקר שאת מרגישה נוח אז גמרנו להתבייש?!

למעלה