שלום! אפשר להצטרף לפורום?

שלום! אפשר להצטרף לפורום?

היי רציתי לשאול אם אפשר להגיש תלונה לעירייה או למוקד אחר על משפחה ברחוב לידי שקושרת את הכלב בצורה לא סימפטית? הכלב בוכה ומילל כמעט כל הזמן אני לא ממש מבין בגזעים אבל זה נראה לי כמו זאב לבן, בצבע צהוב :) מה אפשר לעשות בנידון?

*gemini*

New member
מה זאת אומרת

קושרת את הכלב בצורה לא סימפטית? תפרט קצת יותר. באיזה איזור אתה גר? מה שאתה יכול לעשות זה להתקשר אל המשרד לאיכות הסביבה ולבקש שישלחו פקח לענייני בעלי חיים. אם הפקח מחליט שצריך להגיש תלונה, הם מטפלים בזה. אבל למה ישר לקפוץ למשטרה? ניסית לדבר עם השכנים?

המממ

הם לא שכנים סימפטיים במיוחד הכבל של הכלב יורד מהגג עד למטה מעין כבל ברזל שכזה

*gemini*

New member
יש לכלב מרחב תנועה?

באיזה תדירות משחררים אותו? אוכל ומיים יש לו? הוא מקבל יחס? קצת יותר פירוט. ושוב, באיזה איזור אתה גר?

shanty.G

New member
בנוסף לשאלותיה ותשובותיה של ג´מיני

אתה יכול להתקשר גם ל"תנו לחיות לחיות"
6241776-03 לאנשי העמותה יש נסיון עשיר בפניות מסוג זה.

*gemini*

New member
לפני שמתקשרים

חשוב לזכור שמה שלפעמים נראה לנו לא בסדר באיך שאחרים מטפלים בבע"ח שלהם לא תמיד נחשב ללא חוקי. לקשור כלב בחצר זה דבר שהוא כרגע חוקי, וכמו שיכול להיות שהכלב עובר התעללות והזנחה, יכול גם להיות שהוא פשוט דורש המון תשומת לב ובגלל זה בוכה. אי אפשר לדעת. אז לפני שהולכים למשטרה או לכל ארגון אחר ומתלוננים (ובכך מחמירים את היחסים עם השכנים) כדאי לבדוק טוב טוב את הנושא. בגלל זה ביקשתי פירוט. קשה להביע חוות דעת דרך האינטרנט בלי לראות. אם אתה גר באיזור תל אביב, אני מוכנה לבוא לראות בעצמי ולייעץ לך מה לעשות (או אם זה באמת חמור, לעשות בעצמי). תכל´ס זה כל הרעיון של "נאמן בע"ח" של המשרד לאיכות הסביבה, ולמרות שכרגע המחלקה הזאת די גוססת, בעזרת מודעות הציבור אפשר להחיות אותה. אז כמו שאמרתי, אני מוכנה לבוא לראות, ואם יש צורך, לערב את מערך נאמני בע"ח של המשרד לאיכות הסביבה, והם כבר ינחו אותנו מה בדיוק עושים.

*gemini*

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Necrophil

New member
נכון, אין למה לצפות מהמשטרה...

אבל העמותות באמת מסוגלות לעזור בקטע הזה. אני יודעת על מקרים כאלה בהם העניין טופל בהצלחה... למשל כמתנדבת, נשלחנו למשפחה כזו, וכשדיברנו איתם, העניין נסגר בכך שהם פשוט החליטו למסור את הכלב (אולי כי הציקו להם...) - מה שאפשר למצוא לו בית טוב יותר. לפעמים העמותות פשוט עושות עבודה חינוכית. בדיוק כך.

למעלה