שלום, אפשר להצטרף ?

שלום, אפשר להצטרף ? ../images/Emo140.gif

היי, שמי אסנת ואני כשנה וחצי בתהליך של צמיחה ומודעות. אני מרגישה על עצמי שינויים נפלאים וגם הסובבים אותי הבחינו בכך. אחד הנושאים המשמעותיים ביותר ששניתי הוא הקריירה שלי. הפכתי את התחביב שלי לפרנסה :) זה לא היה קל ולא פשוט אבל הצלחתי ובגדול ! אשמח להצטרף אליכם לפורום ולהמשיך איתכם את התהליך שלי, שעדיין בעיצומו. הדרך עוד ארוכה ואני מאושרת לצעוד בה. שיהא לכולנו אור ואושר אסנת :)

יש מקום גם בשבילי?../images/Emo39.gif

שלום לכולם. אני בת 34 ואם לשניים. נמצאת בתחילת תהליך של צמיחה אישית ורוחנית והמון שינויים בחיים. יעל- שולחת לך מסר עם המייל שלי.

ערב טוב פרח, ברוכה המצטרפת אלינו

יש לנו הרבה מקום כאן בשבילך ובשביל כל מי שירצה להצטרף אלינו. אני מקווה שתמצאי את התוכנית מועילה ומסייעת בתהליך הצמיחה האישית. קיבלתי את המסר, אני כבר עונה לך. שנה טובה

היי הילה

שמחתי לשמוע שהצלחת לעשות שינוי קרירה ועוד לעשות מתחביב מקצוע. זה מחזק את האפשרות שעשית את הבחירות הנכונות. אשמח מאוד אם תוכלי לשתף בתהליך שעברת שגם אני כרגע עובר אותו. למרות שאני עדיין ללא כיוון מוגדר אך הכוונה קימת ובגדול. וביכלל אם יש לך כהמה טיפים שלמדת במשך התהליך שיכולים לעזור לאנשים שנמצאים באותו תהליך ומתקשים במציאת הדרךך

אשמח מאוד לשתף ולעזור מנסיוני

תשאל ואני אשיב... קצת קשה לי כך להתחיל לספר... מאיפה להתחיל ??

היי אסנת, ברוכה הבאה

שמחה לראות אותך כאן אצלנו. אני עוד זוכרת את צעדייך הראשונים להפיכת התחביב לפרנסה, במה ששיתפת אותנו בזמנו בפורום עבודה מהבית, ומאוד שמחה שהצעד הענק הזה שעשית הצליח בגדול. את בטח מרגישה תחושת סיפוק אדירה בעקבות ההצלחה הזאת ומגיעה לך להיות גאה בעצמך. מקווה שתחווי עוד הצלחות גדולות השנה. שנה טובה,

תודה על קבלת הפנים ../images/Emo9.gif

אני בהחלט מרגישה תחושת סיפוק אדירה וכן... גאה בעצמי ובדרך אותה עשיתי. אחד הדברים החשובים ביותר למדתי הוא לפרגן לעצמי.. לא רק לאחרים. תודה רבה ושנה טובה גם לך אסנת :)

למעלה