שלום, אפשר להצטרף?

34שירלי

New member
שלום, אפשר להצטרף?../images/Emo140.gif

שלום בנות! לפני 3 שבועות נולדה לנו נסיכה מדהימה. בהריון עליתי 17
קילו.
היום, 3 שבועות אחרי הלידה נשאר עליי 5 קילו מיותרים. ולמרות שאני חייבת להוריד אותם מהר - אין לי כוח עדיין לפצח בדיאטה. פעמים בודדים שיש לי זמן לזרוק משהו לפה אני מעדיפה חתיכת שוקולד או פרי. אני יודעת שזה ממש לא בסדר אבל כנראה אני עוד לא מוכנה נפשית.
אולי אני מנסה לצ'פר את עצמי על לידה קשה, על זה שאני לבד בבית מטפלת בתינוקת...לא יודעת... בטח ובטח בעוד כמה ימים אני אחליט ואתחיל בדיאטה - בינתיים לא... אז איך מתחילים? מה עושים? על חדר כושר או דברים כאלו אין מה לדבר - אין לי עזרה, אין לי מישהו שיכול לשמור על התינוקת. לכן רק לסגור את הפה...וזה ממש קשה בקור הזה... אשמח לשמוע מה אתן חושבות - איך מתחילים ואיך מתמידים. תודה!

חן123

New member
קודם כל מחכים

בכל מקרה אסור לעשות כלום לפני שחלפו 6 שבועות מהלידה. אז יש לך עוד 3 שבועות של חסד... לגבי פעילות גוםפנית, אני עשיתי הליכות עם העגלה, זה טוב לך, וטוב לתינוקת. ואל תהייה קשה עם עצמך, ילדת לפני 3 שבועות, זה קרוב, וזה לא קל, זה בטעי קצת להתמוטט ולהזדקק לניחומים (גם אם הם מנותבים למזון)

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

הלואי עליי המספרים שלך...קצת סבלנות, לקח לך הרבה זמן לעלות, ייקח גם קצת זמן לרדת...בהתחלה גם ממש רעבים בגלל הנקה. מציעה לך לתכנן מראש ארוחות קלות מהירות להכנה, שיזינו וישביעו אותך. כמו למשל - לחם (מקמח מלא) עם גבינה ועגבניות שרי, יוגורט עם תפוח עץ (לא חייבים לחתוך, אפשר לנגוס תוך כדי...), סלט גזר שאת מכינה (או מכינים לך) מראש אפילו לכמה ימים....וכד'

קלריסה

New member
נכון, אצלך סבלנות היא מילת הקסם

לא אצל שכמותי, שה3 שנים יותר קרובות מ3 שבועות...

למעלה