שלום... אפשר להצטרף ?

שלום... אפשר להצטרף ?

אני בת 29 גובה 160 שוקלת 70 ק"ג. בשלב ראשון רוצה להוריד חמישה קילו אותם העלתי בשנה האחרונה ובשלב שני להוריד עוד חמישה ק"ג ולהגיע ל- 60 ק"ג. אני אצל דיאטנית ולא הולך לי כל כך טוב אצלה למרות שאני דיי מקפידה. אולי בגלל החוסר בפעילות גופנית. בגלל בעיה בריאותית אני לא יכולה לעשות פעילות גופנית כעת. היא נתנה לי עכשיו שלושה ימים של דיאטת חלבונים - בלי פירות ! רק ירקות ירוקים ! - מישהו עשה את זה ויודע משהו על הדבר הזה ? בבקשה אם יש למישהו עצות או משהו אני מאוד אשמח כי אני נואשת לחלוטין כבר. לא רואה את עצמי מרזה איי פעם..... בבקשה?

firte

New member
היי ברוכה הבאה

אני ממליצה לך בתור התחלה לקרוא את מכתב הפתיחה של דליה ודבר שני להפסיק לנסות לעשות דיאטה ולחפש אחריהן כי ככה לא עושים כלום ולא יורדים כלום. את פשוט צריכה להקפיד על אוכל בריא,טוב ומאוזן ,מספר קלוריות הגיוני ולא 800 ופעיולות גופנית (את יודעת ש-70% מהדאיטות אינן מצליחות בלי פעילות גופנית??????????) בהצלחה אפי

אביטל +

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

מספר שאלות אלייך: אני לא יודעת איזו בעיה רפואית יש לך אבל האם כל פעילות גופנית אסורה עלייך ? הליכה (לא צריך להיות מהירה), שחייה, תרגילים שונים לחלקים שונים של הגוף ? באמת קשה לרזות בלי פעילות גופנית. אבל זה לא צריך להוות סיבה להשמנה... משהו לא טוב לי עם מה שסיפרת על הדיאטנית שלך. דבר ראשון, כשאי מאוד לעבוד עם מישהי שאת כן מסתדרת איתה. לרזות זה דבר קשה גם ככה. אולי כדאי לנסות מישהי שתסתדרי איתה יותר טוב. זה עניין של התאמה. דיאטת חלבונים - אני באופן אישי לא אוהבת קיצוניות לשום צד. לכל אבות המזון יש תפקיד. אני מצרפת לך לינק למאמר על דיאטות חלבונים לא סיפרת על היסטוריה קודמת עם דיאטות, אורח חיים וכו´.

למעלה