שלום, אפשר להצטרף?

Gunslinger

New member
שלום, אפשר להצטרף?

אני "לא ממש" סיפי אני סתם אחד בכיסא גלגלים עם נכות פיזית ונכות שכלית הכי קשה שיש (נכות שכלית הכי קשה שיש=אני סטודנט) אני מכיר את חלקכם מפורום אחר

../images/Emo24.gif היי חבר ברוך הבא !

את רואה עידוש גם איגור בא בסוף ! וחברה ביננו ... אל תאמינו לו שהוא מתלונן על לימודים הוא גאון ! נכון עדי ?

טומי*

New member
נפלתי בידיוק עליך איגור..../images/Emo9.gif

מה שלומך? איך הלימודים?

Gunslinger

New member
שלום!

היום הייתי במפגש של פורום נכים ב-YNET ובדיוק חשבתי "חבל שאתה לא פה ואף אחד לא מצלם". אין שם צלם. אולי תצטרף :) שלומי בסדר. הלימודים גם בסדר (כי עכשיו רק תחילת הסימסטר ואין לחץ) סימסטר הראשון כבר מאחוריי
(אפילו עברתי אותו) ומה שלומך? חשבתי שנעלמתה לגמרי מהעולם הוירטואלי

טומי*

New member
חבל שלא ידעתי...../images/Emo12.gif

לא נעלמתי רק שאני נורא עסוק עם כל מיני עיסוקים ביניהם גם הצילום.אני שמח שאתה מצליח בלימודים

../images/Emo24.gif טומי לא אומרים שלום ??

אכן כיף לראות אותם עידוש מה דעתכם שנביא גם את אמיר ונועה ?:) אמיר אולי לא כי הוא ייעלב ... אבל נועה ??? עידו תביאי אותה !

ענבל../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifממני אליך

מה קורה?נועה נורא עסוקה במבחנים ועבודות הגם היא חולה..כשאדבר איתה אגיד לה...וד.א גם אני מתחילה להיות חולה...איפה את? איפה סקיטוש???? לילה טוב לכם

אורטל7

New member
../images/Emo8.gifאיגור מה שלומך ילד??

בס"ד היי זו אורית כן,כן גם לפה הגעתי.. :) איך היה במיפגש של נורית פלג? אני בטוחה שתנחל הצלחה בלימודים - אתה הרי משקיע..!

ל-Gunslinger שלום

קודם כל, ברוך הבא אל ה-
החם שלנו. אנחנו מקבלים כל אחד גם אם הוא לא קשור ל-C.P. באופן ישיר, או סתם מתעניין. אני מקווה שתישאר ותמצא אצלנו
חם, קבל
. ליאת.

ל-Gunslinger שלום

אין על מה להודות לי, כי זה היחס שאני משתדלת להעניק לכל אחד ואחת מהכותבים/כותבות כאן בפורום, ליאת.

למעלה