הצבעים של קשת
New member
שלום, אפשר להתייעץ אתכם?
היי! אני יושבת עכשיו עם חוברת הקורסים של בית הספר לאמנות תיאטרון הבובות בחולון ומצוייה בהתלבטות. אני מעוניינת להירשם שלני קורסים (לא כמסלול, אלא בשביל הכיף+ אופצייה לשילוב בעבודתי בעתיד). יתכן ואאלץ לבחור רק קורס אחד מבין השניים ופה ההתלבטות. הקורסים בהם אני מתעניינת הינם- עיצוב בובות בסיסי ו- המסיכה. כעת, מגיע התור שלכם, כבעלי נסיון, לעזור לי
(בבקשה) כפי שאמרתי, המטרה הראשונית היא- כיף ועניין. המטרה המשנית היא- אולי בעתיד, לשלב הכנת בובות מחומרים ממוחזרים בקייטנות שאני מעבירה לילדים. כמו כן, יש לי את ילדי הפרטיים בבית, וקוסם לי הרעיון לשלב אותם בעשיית הבובות ובמשחק בהן. לאור הנתונים שהצגתי כעת, במידה ועלי לבחור בקורס אחד מבין השניים איזה מהם מתאים יותר לדעתכם? תודה, קשת נ.ב במידה ואני אכן ארשם רק לקורס אחד, ידוע לכם אם הקורסים חוזרים על עצמם מדי שנה, על מנת שאוכל בשנה הבאה להירשם לקורס השני?
היי! אני יושבת עכשיו עם חוברת הקורסים של בית הספר לאמנות תיאטרון הבובות בחולון ומצוייה בהתלבטות. אני מעוניינת להירשם שלני קורסים (לא כמסלול, אלא בשביל הכיף+ אופצייה לשילוב בעבודתי בעתיד). יתכן ואאלץ לבחור רק קורס אחד מבין השניים ופה ההתלבטות. הקורסים בהם אני מתעניינת הינם- עיצוב בובות בסיסי ו- המסיכה. כעת, מגיע התור שלכם, כבעלי נסיון, לעזור לי