שלום, אפשר לומר שאני חדשה:)

סאני17

New member
שלום, אפשר לומר שאני חדשה:)

היי.. יצא לי לאחרונה לחשוב הרבה על הפחד הכי גדול(בעקבות ספר שאני קוראת) ופרק במכושפות(לא לזרוק עליי כסין בבקשה) שעסק בפחד הכי גדול והגעתי למסקנה שאין לי מושג מה הפחד הכי גדול שלי ואם בכלל יש לי. אז חשבתי וחשבתי, מה דעתכם לפתוח שירשור "מהו הפחד הכי גדול שלך?" אולי תיתנו לי רעיונות.. חחח...

Herzeleid

New member
יש הרבה...

ילדים לוחשים-לא הפחד הכי גדול שלי אבל זה נשמע חולני ילדים זקנים-למשל קלודיה ב'ראיון עם ערפד' ופעם ראיתי תוכנית בערוץ המדע על ילדה קטנה שיש לה מחלה שגורמת לה להזדקן..זה גם חולני.. מחלות סופניות כמו סרטן-זה פשוט אוכל אותך לאט מפנים וגורם לך לגווע ביסורים ולייחל למותך בעעע.. אנשים-יצורים מפחידים ברררר זריקות הרדמה בחניכיים האוכל של אימא שלי הרעיון שאני אהפוך לכלום יום אחד,אפסיק לחשוב,הכל יפסק[למרות שגם עכשיו אני כלום] נצח-זה דבר מוזר.

סאני17

New member
תראה..

גם אני יכולה למצוא הרבה דברים מפחידים.. אבל השאלה היא מה הכי הכי, לכל אדם יש פחד אחד שהוא כל כך גדול שאולי אפילו הוא לא מודע אליו... מהו הפחד הכי הכי גדול שלך? אתה בכלל מודע אליו?

סאני17

New member
סורי..

תיסלחי לי שחשבתי שאת בן, טעות אנושית

DAN1EL

New member
תולעים ../images/Emo5.gif

לא יודע למה, החיות האלה פשוט מזעזעות אותי... ובסרטי אימה הכי מפחיד לדעתי זה ילדים שטניים\רוצחים\חולי נפש. למשל - "ילדי התירס", "כפר הארורים" וכו'.

Herzeleid

New member
אז עדיף שלא תסתכל ג'קאס

יהיו לך סיוטים בלילה :- ] פעם סטיבו הכניס תולעת מהאף והוציא דרך הפה חחחח וילדים שטניים זה באמת חרא חולני

DAN1EL

New member
ג'קאס אני אוהב,

וראיתי ה-מ-ו-ן דברים חולניים שהם עשו, אבל את הסצינה הזאת באמת עדיף שאני לא אראה

D i l D o

New member
ראית את הקטע שמישו שם שתה

ביצים (לא מבושלות מן הסתם), אכל גבינה, אכל בצל ושאר הירקות, הקיא את הכל לתוך מחבת, טיגון ואכל שוב? זה קטע שגורם לך להתחיל צום.

lestatgirl

New member
הלא נודע

עכבישים החיים שאחרי בגלל החידוש של המנסרים מטקסס ההוא עם הכסא גלגלים (לידו לטר פייס זה דודידו) (ולזה שרשם זקנים בגוף של ילדים ואת הדוגמא של קלאודיה מראיון אני היחידה שבישבילי היא הייתה ילדה נורא נורא אינטיליגנטית אף פעם לא ממש היה באמת נראה לי שהיא מבוגרת בגוף של ילדה ) נ.ב. למה שנזרוק עלייך סכין מה רע במכושפות?

lestatgirl

New member
אוי רגע שכחתי כמה דברים

הרעיון שהיקום קיים מאזומתמיד ולאכול חיות שוב (ללא ידיעתי כמובן)

סאני17

New member
כי כי כי...

כי מכושפות לא קשור לפורום בכלל ולא ידעתי שיש כאן מישהי שאוהבת גם את הסדרה המאוד יפה הזו
ואת גם צימחונית\טיבעונית? נחמד
ועכשיו לשאר האנשים הנחמדים שענו לי: יש משהו מפחיד בכל הדברים האלו, אבל האם הפחד מזה כל כך גדול שהחיים שלכם הולכים לפי זה? לא בהכרח משהו בדיוני מסרטים, אלא גם מהחיים עצמם. סיוטים היו לכם מזה?

Herzeleid

New member
לא נראה לי שלבנאדם נורמלי

אמור להיות פחד שישלוט בחיים שלו..אנשים אמורים לשלוט בפחדים שלהם ולא הפחדים באנשם..

סאני17

New member
אבל זה בתת מודע..

אני אתן דוגמא.. יש אנשים שהפחד הכי גדול שלהם זה חייזרים קטנים ואפורים שיחטפו אותם ויבצעו בהם ניסויים ובלה בלה.. אז בתת מודע הם משכנעים את עצמם שזה באמת קרה על מנת לבסס את הפחד בלי להיות מודעים אליו באמת. הצלחתי להבהיר למה אני מתכוונת? אני אנסה לתת עוד דוגמא, אממ.. למשל אנשים שהפחד הכי גדול שלהם זה הלא מודע, אז הם יהפכו להיות מדענים רק להוכיח דברים ולמצוא עובדות ומסקנותץמבוססות על משהו אמיתי רק כדי להמנע מהלא מודע, "לנצח את הפחד שלהם" מבלי להיות מודעים לזה.. אולי זה אפילו סוג של התמודדות בפחד.

סאני17

New member
משהו להוסיף..( ארוך, סורי)

היתה לי היום שיחה עם חברה על הנושא הזה (דיברנו על הפרק במכושפות) שלכל אחד יש את הפחד הכי גדול שלא, הרוב מודעים אליו אבל יש חלק שלא מודעים אליו, הפחד הכי גדול של פרו היה ממים, של פייפר(לא זוכרת) ופיבי חשבה שהפחד הכי גדול שלה זה פחד ממעליות, בסוף התגלה שזה בעצם, לאבד אחות. כלום הפחד הזה שהוא הכי גדול אצלה והיא אפילו לא ידעה את זה. אבל אם אפשר יהיה לשים לב להתנהגות שלה, ניתן לראות היא דיי מגוננת על אחיותיה, לא? אבל היא עושה את זה לא כי היא מודעת לפחד הזה שהוא כל כך גדול שהוא פשוט לא במודע שלה. הקטע עם הפחד הכי גדול זה שכמעט אי אפשר להתמודד איתו. הוא לא כמו פחדים אחרים וקטנים ומתמודדים איתם כל יום כמו: פחד גבהים, פחד מג'וקים, פחד להפתח וכ"ו, כי הפחדים האלה לא יכולים להרוג אותך לעומת פחדים אחרים כמו פחד מאש, פחד מטביעה-ממים (לכן אנשים כאלה לא לומדים לשחות). הצלחתי להסביר את עצמי או שרק קישקשתי שטויות?

pertal

New member
אוי בטח הקטע עם הביצה של דייב אינגל

אינגלנד.... חחחחחח ה היה ענק.... אבל תציצו בדירטי סנצז... הם ממש משוגעים.... (דוגמא- מהדקים את הביצים שלהם לשולחן, עושים פירסינג בביצים ומקיאים אחד על השני)-לא הכי מומלץ לצפיה לבעלי לב חלש בערוץ mtv כל יום שישי.

למעלה