שלום אפשר לשאול שאלה ?

טולי107

New member
שלום אפשר לשאול שאלה ?

טוב ביום שישי יצאתי עם חבר שלי לתל אביב רצינו ללכת למועדון ואז קנינו רדבול ואבסלוט וישבנו בביניין שהיה פתוח כי בחוץ היה רוחות וזה אז ישבנו בביניין ושתינו ואז נראה לי ששתיתי יותר מידי ונהייתי שיכורה לגמרי ואני לא ממש זוכרת מה היה אבל החבר שלי אמר לי למחרת שהלכתי עקום וכל דקה נפלתי ושישבתי על הריצפה וירקתי כאילו ניסיתי להקיא ולא הצלחתי קיצר היה בלאגן והוא החזיר אותי הביתה במונית וטוב שכך קיצר השאלה שלי היא שאני עדיין מרגישה מסוחררת זה לא מוזר? כאילו הייתי שיכורה בשבת לפנות בוקר ועבר יומיים זה מתישהו יעבור לי? כי זה מפחיד אותי מוות!!! אמרתי לעצמי שבחיים לא אשתה וודקה בחיים לא!!! רק בירה

שטול1

New member
טולי107 יקרה

הגעת למקום הנכון, עובדה יש לנו תשובה עצם ההרגשה של ה"סוטול" היא למעשה תגובה אלרגית של הגוף לכניסת רעלים מכאן ניתן להבין שהגוף מתייחס לאלכוהול כלרעל הכבד הוא האיבר שמנקה את הגוף מרעלים כולל אלכוהול כשהגוף סופג כמויות גדולות לוקח לו יותר זמן להתנקות מהרעלים גם אלכוהוליסטים מנוסים ששותים על בסיס קבוע סובלים אחרי שתייה מ"הנגאובר" התופעה יכולה לחזור (ובדרך כלל גם חוזרת) גם אחרי צריכת כמות קטנה של משקה כל משקה אלכוהולי כולל בירה עכשיו כשהכל יותר ברור שאלי את עצמך אם את צריכה את זה בכלל ואם את מוכנה לשלם את המחיר (שהולך ועולה כל הזמן) נשמח לענות על שאלות נוספות בהצלחה שטול

טולי107

New member
תשובה

אני לא מכורה לאלכוהול ולא שותה כל יום כולה יום שישי רציתי קצת לשתות ולהכנס למועדון ולהרגיש קצת סטלה זה הכל אבל בסוף זה נגמר רע ושתיתי יותר מידי בלי להרגיש

שטול1

New member
טולי107 יקרה ../images/Emo24.gif

השאלות שהעלתי בתשובתי נועדו לשימושך בלבד את לא חייבת לי (או לכל אחד אחר) תשובה עליהן אלא רק לעצמך (אם תרצי) אין לי את היכולת לקבוע אם אדם הוא מכור כי לא למדתי מספיק לקבוע עובדות כאלה לא כל שכן לגבי מישהו שלא פגשתי אף פעם הכי חשוב שתרגישי טוב אם עצמך ואם פעולותיך נשמח לעמוד לרשותך בשאלות נוספות במידה ויתעוררו כאלה בלי לשפוט או לקבוע דעה אוהבים שטול

למעלה