שלום! אפשר עזרה בבקשהההה...?

אנאעראף

New member
שלום! אפשר עזרה בבקשהההה...?

אני כותבת עבודה בנושא המסע לפולין. למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא: א. רק כללי על המסע- מתי היה המסע הראשון, מי הגה את הרעיון, איך המסע התפתח וכו' וכו'... ב. דעות של אנשים [חברי כנסת, עיתונאים וכו'..] בקשר למסע- דעות בעד ונגד? [וגם סתם ככה בכ' אדר, 20.3 אני נוסעת, אז בטח עוד מעט אני אתחיל להכנס ולקרוא הרבה...] תודה רבה!!

trigotrigo

New member
חפשי באתר הכנסת על...

חבר הכנסת אברהם הירשזון.. הוא מיוזמי "מצעד החיים", יש לי תחושה חזקה שמשם התפתח גם המסע כולו.

כאילו עד כדי כך אתה עצלן מכדי

להיכנס לגוגל לרשום הכנסת ולמצוא ????? כאילו אולי אתה רוצה שנכין לך את העבודה גם ?

אנאעראף

New member
קודם כל- קח נשימה עמוקה...

עכשיו- הנחתי שאולי יש יותר מאתר אחד של הכנסת, אולי אני ממש אסתבך? אם כבר יש מישהו שיודע את הכתובת- למה לא?... trigotrigo- תודה רבה!!

Cell313

New member
גם אני עושה עבודה על הנושא

אם מצאת מידע כללי כמו מתי היה המסע, איך התפתח וכו' אשמח שתשתף אותי בחומר.. תודה

gold ayelet

New member
המסעות לפולין התחילו רק בשנות ה-

80 ! תחשבו על זה.. כמה זמן לקח למדינה להבין שצריך לזכור ולנסוע לפולין.. תחשבו שפעם בני נוער כמעט לא ידעו כלום על השואה לא היה ספרים לא היה מי שיספר זה היה בושה להיות ניצול.

מדריך1

New member
המסעות

איילת שלום עד מלחמת 6 הימים היו מסעות לפולין, בעיקר של תנועות נוער, אז הם נקראו- "מסעות הבכי". לאחר 6 הימים ,פולין נתקה את קשריה עם ישראל ולא ניתן היה לצאת למסעות. עם שלהי התקופה הקומוניסטית, ולאחר פעילותה של סולידריות, החלו שוב המסעות. באופן מאורגן זה החל בתחילת שנות ה- 90, ועד היום ועד בכלל.

למעלה