"שלום" ??? (אצלנו אומרים:"א-פייג")......

"שלום" ??? (אצלנו אומרים:"א-פייג")......

כל פעם שני הצדדים חוזרים על אימרותיהם, ואף אחד לא לוקח אותם ברצינות.
הערבים דורשים שישראל תכיר בהם כ-"מדינת-פלסטין" ומדינת ישראל מסרבת, כי הערבים מסרבים להם.
מדינת ישראל דורשת מהערבים להכיר בה כ-"מדינת היהודים", והערבים מסרבים כי ישראל מסרבת להם.

מכירים את הכלב הרץ אחרי זנבו ? רק שהכלב בשלב כל שהוא מפסיק, בין ישראל והערבים זה לעולם לא יקרה.
וכל הדיבורים על שלום הם מה שנקרא בערבית:"קלאם פאדי" (מילים ריקות).

הרי הכל זה משחקים כדי שלא יהיה שלום, כי בשני הצדדים, בישראל ואצל ערביי השטחים, השליטים ניזונים מרוח הלחימה, מהפחדת האוכלוסיה ובהפניית תשומת הלב לבעיות חוץ ובפנים מתרחש בלגן.
ובשני הצדדים מרמים את הציבור בלי סוף, והציבור ממשיך להאמין להם.

למה ההתעקשות הזו שהערבים בשטחים יכירו בישראל כמדינה יהודית ? האם הגדרת מדינת ישראל תלויה באישור הערבים מהשטחים ? מה האיוולת הזו ?

עמיקם10

New member
כולם יודעים בדיוק מה הבעיה. בעיית החלוקה

שהם לא הכירו בה ב-47..בנובמבר..הייתי בן 9. גם כעת הם לא מכירים בזה רק שהם לא יכולים להביא את המצרים פלוס שש..אז משחקים אותה.
מבינים אבל אין מי לדבר..
את זה אמרתי על הדיירת שגרה בדירה שגרתי בה שנה- ועברתי לפני 8 חדשים- היא לא העבירה את חשבון החשמל על שמה..ואני קיבלתי את החשבון..אבל אני מקווה שזה הסתדר..מבינה אבל אין עם מי לדבר..כמו שאמר לי השכן מועד הבית..

למה אנחנו זקוקים להכרה שלהם ?

וזו קצת חוצפה לדרוש מהם הכרה בישראל ולסרב להכיר במדינה פלשתינית.
אבל כמובן שהכל פוליטיקה, ואף צד לא באמת רוצה שלום. הכוונה למנהיגים, הציבור בוודאי רוצה שלום כי הוא זה שסובל ממצב של מלחמה.

בת אל7

New member
יפה למה ההתעקשות על העוולת ,,ואיפא הלמה השני?

וכי למה ההתעקשות מצד אבו מאזן?? אין סתם לכל דבר יש סיבה,

הכל ברור וידוע

ישראל דורשת שליטה בשטחים ולא רוצה להכיר במדינה פלסטינית לאומה הפלסטינית שנולדה ב-1968.
עובדה שישראל לא רוצה להכיר באומה ובמדינה הפלסטינית.

הערבים לא רוצים להכיר במדינת ישראל כיהודית כי יש בה גם אזרחים ערבים, וכאלו שגרו בה לפני הציונות, והם דורשים שבירת פלסטין תהיה כל ירושלים המזרחית כולל חאראם אל שאריף (הר הבית).

אני דווקא הייתי רואה יתרון בבירת פלסטין בירושלים המזרחית, כך המגעים יהיו מהירים וקצרים יותר.....

למעלה