אני חדשה כאן ומזה זמן רב אני רוצה שמישהי תיתן לי עצה וכיוון מה לעשות. מדובר בחיי הזוגיות שלי...לאן? מתי? כמה ולמה??? שמי אסתר ותאריך הלידה שלי הוא 5.8.1965 (לא יודעת אם צריך עוד פרטים..כמו שאמרתי אני חדשה כאן) תודה מראש
יש לי בעיות בזוגיות...ונראה לי שאני צריכה להגיע להחלטות מתלבטת מאוד..את יודעת ילדים, הורים, משפחה רוצה לדעת אם יש סיכוי לשיקום המצב או שלהגיע להחלטות יותר קיצוניות הוא לא מן הנמנע. תודה...אסתר
לגבי המצב הכלכלי יש הרגשה כאילו הכסף בורח בין האצבעות כל ההכנסות הולכות ונעלמות והמצב הנפשי מושפע גם הוא מכך איך אפשר לפתוח את המזל לשפע כלכלי??? האם יש שיפור באופק? ושוב תודה לך מראש על הכל
היי ביקשת שאפרט שוב מה אני מבקשת לשאול אז ככה...אני נשואה ושם בעלי עמוס היחסים בינינו לאחרונה לא הכי מוצלחים בעולם ואני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת איתו האם לפרק את החבילה או לנסות לשקם אותה יש לנו שני ילדים כמו כן הייתי רוצה לשאול לגבי המצב הכלכלי שהוא ממש לא מצליח להשתפר למרות ששנינו עובדים ומרוויחים לא רע הכל תמיד הולך לאיבוד ויותר מזה..תמיד מינוס הולך וגודל וזה משפיע על המצב הכללי בבית תודה מראש ומקווה שהפעם תוכלי לכתוב לי..ואם אפשר בהרחבה אודה לך שוב הרבה אור ואהבה אסתר
עכשיו המצב יותר ברור. לגבי יחסייך עם עמוס זה זמני, לדעתי יש צורך שתלכו לייעוץ זוגי וזה מה שיפתור לכם את הבעיה. אחת הבעיות שלכם היא המצב הכלכלי אבל יש שיפור בעוד כ-3 חודשים. אין צורך לפרק את החבילה כי הכל ישתפר מכל הבחינות. בהצלחה ארינה