שלום ארינה

אסתי*

New member
שלום ארינה

אני חדשה כאן ומזה זמן רב אני רוצה שמישהי תיתן לי עצה וכיוון מה לעשות. מדובר בחיי הזוגיות שלי...לאן? מתי? כמה ולמה??? שמי אסתר ותאריך הלידה שלי הוא 5.8.1965 (לא יודעת אם צריך עוד פרטים..כמו שאמרתי אני חדשה כאן) תודה מראש

ארינה

New member
היי אסתר

אני לא ממש מבינה את השאלה שלך. אם תוכלי לפרט יותר אני אשמח לעזור לך ארינה

אסתי*

New member
אני אשתדל לפרט

יש לי בעיות בזוגיות...ונראה לי שאני צריכה להגיע להחלטות מתלבטת מאוד..את יודעת ילדים, הורים, משפחה רוצה לדעת אם יש סיכוי לשיקום המצב או שלהגיע להחלטות יותר קיצוניות הוא לא מן הנמנע. תודה...אסתר

אסתי*

New member
רוצה לשאול גם

לגבי המצב הכלכלי יש הרגשה כאילו הכסף בורח בין האצבעות כל ההכנסות הולכות ונעלמות והמצב הנפשי מושפע גם הוא מכך איך אפשר לפתוח את המזל לשפע כלכלי??? האם יש שיפור באופק? ושוב תודה לך מראש על הכל

ארינה

New member
את נשואה?

אם כן כיתבי לי את שם בעלך או שם בן הזוג ואני אבדוק מה קורה בינכם.

ארינה

New member
אסתי היקרה

כתבי לי שוב בבקשה ביום ראשון עם כל הפרטים ואני אענה לך בשמחה. כוון שבשבת אני לא פורסת קלפים. שבת שלום ארינה

אסתי*

New member
היי ארינה...כותבת שוב

היי ביקשת שאפרט שוב מה אני מבקשת לשאול אז ככה...אני נשואה ושם בעלי עמוס היחסים בינינו לאחרונה לא הכי מוצלחים בעולם ואני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת איתו האם לפרק את החבילה או לנסות לשקם אותה יש לנו שני ילדים כמו כן הייתי רוצה לשאול לגבי המצב הכלכלי שהוא ממש לא מצליח להשתפר למרות ששנינו עובדים ומרוויחים לא רע הכל תמיד הולך לאיבוד ויותר מזה..תמיד מינוס הולך וגודל וזה משפיע על המצב הכללי בבית תודה מראש ומקווה שהפעם תוכלי לכתוב לי..ואם אפשר בהרחבה אודה לך שוב הרבה אור ואהבה אסתר

ארינה

New member
שלום אסתר

עכשיו המצב יותר ברור. לגבי יחסייך עם עמוס זה זמני, לדעתי יש צורך שתלכו לייעוץ זוגי וזה מה שיפתור לכם את הבעיה. אחת הבעיות שלכם היא המצב הכלכלי אבל יש שיפור בעוד כ-3 חודשים. אין צורך לפרק את החבילה כי הכל ישתפר מכל הבחינות. בהצלחה ארינה

אשה יפה*

New member
תודה../images/Emo25.gif

אני קוראת את הודעתך ומרגישה כאילו אבן ירדה לי מהלב לא יודעת ולא רוצה למצוא הסבר תודה רבה רבה לך והמשך חיים נפלאים

למעלה