שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי...

אני כבר סיימתי את בית הספר (וגם את הצבא) ולצערי הרב עוד לא יצא לי לנסוע לפולין (אני כל-כך מבואס מזה...). מאוד חשוב לי לנסוע ורציתי לדעת אם אתם מכירים מסגרת שבה אוכל לטוס לפולין ולעבור את אותו מסע של 10 ימים שעוברים בתנועות הנוער ובבתי הספר. זה חשוב לי מאוד, היות ויש לי צד בשפחה שמשפחתו נספתה בשואה. רק יש כמה דברים שהייתי שמח ביותר אם הם יהיו כלולים באותה מסגרת: 1. קצת רקע - מעין סמינר הכנה. הסיבה לכך היא שאני מרגיש שאני לא יודע מספיק על השואה, וחשוב לשמוע על זה (אני מעדיף את זה בהרבה מאשר סתם "לקרוא") כי ישנו כל-כך הרבה חומר שקשה לדעת היכן כדאי להתחיל,וסימר כזה של הרצאות מרכז את החומר הרלוונטי ומעבר לכך גם ניתן לשאול שאלות. 2. מפגש טרום-מסע. אני יודע שהמסע הזה הוא קשה ביותר מבחינה רגשית, ולכן חשוב לי מאוד שאני אוכל להכיר את האנשים שאני הולך לנסוע איתם לפני המסע וככה אני אוכל להתידד עם חלקם ויהיה לי יותר קל לעבור את המסע כי יהיה לי את מי לשתף. 3. שתהיה מעין פעילות כל יום שבה יהיה ניתן להוציא החוצה את מה שיש. כפי שאתם מבינים חשוב לי מאוד שזה לא יהיה סתם "טיול מאורגן" (אני מכיר מישהי שעשתה טיול כזה לפולין דרך סוכנות נסיעות או משהו כזה...), אלא משהו שהוא קצת יותר מזה. היות ואני רואה את המסע הזה כהרבה יותר מסתם טיול ואני חושב שלכן צריך שתהיה גם פעילות מסביב, גם בשביל שניתן יהיה קצת לפרוק את המטען וגם כדי ללמוד קצת על המקומות לפני שנוסעים (שזה מאוד מאוד חשוב לי). אשמח ביותר אם תוכלו לעזור לי, תודה רבה, נתאי

נועם1019

New member
אולי תצתרף למשלחת בית סיפרית?

אני לא יודעת מה תנאי הקבלה אני יודעת שאצלנו הרבה הורים רצו ורק כמה קיבלו אבל תלוי בןכמה אתה אולי אתה נחשב כתלמיד ...תנסה לברר כי משלחות של בתי ספר עונות על כל הקריטריונים של ההכנה בצורה מלאה מעל ומעבר.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה, אבל ישנה בעיה...

א. בית הספר שלי אינו מוציא משלחות (בית ספר קטן). ב. נראה לך שיש בית ספר שאני לא מכיר שיסכים שאני אצטרף אליו? העניין הוא שהורים נחשבים לחלק מהקהילה, לכן זה טריוויאלי שהם יצאו. אבל אם אני, שאני בכלל לא קשור לבית הספר, ארצה לצאת, נראה לך שהם יתנו?
רבה!

נועם1019

New member
קשה לי להגיד לך..אבל אני מאמינה שכן

כל עוד אתה משלם כמו כל אחד מה הבעיה בעצם? נסה לברר מה יש להפסיד?

ny22

New member
מנהל
כי למיטב הבנתי בתי הספר לא פותחים

את האפשרות בפני כל אחד ואחת... (כלומר, כלפי מי שהוא לא מהקהילה)

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifנתאי

שותפות 2000 (ערים אחיות בישראל ובארה"ב) יוצאים לפעמים למסעות לפולין, אתה יכול לבדוק איתם.

חייםלוי

Member
מנהל
התאחדות הסטודנטים הארצית מוציאה גם כן מסע

לפולין כל שנה. אם אתה סטודנט תוכל לנסות להשתלב במסע כזה http://www.haifastudent.net/index.aspx?id=538&newsid=3252

למעלה