שלום, אשמח אם תעזרו לי..

RootDown

New member
שלום, אשמח אם תעזרו לי..

הורדתי MK3 ואמולטור mame078b, עכשיו, כשאני מפעיל את המשחק הוא עובד ממש לאט. אני מניח שזה בגלל המחשב המעפן שלי, אבל משחקי מכות אחרים עובדים לי טוב מאוד בfinalburn. רציתי לדעת אם אולי ב-mame32 המשחק יעבוד לי יותר טוב, ואיפה אני יכול להוריד את התוכנה המקוללת הזאת בכלל!? תודה רבה..!

yoo

New member
אמממ זה לא רק אצלך...

המשחקים של חברת midway בעלי טקסטורות חדות (ולדעתי גועליות) לכן צריך מחשב חזק יותר כדי שזה יעבוד (על הפנטיום 4 2 ג'יגה הרץ שלי זה עובד מעולה) אבל עזוב...חרא של משחק המורטאל קומבאט 3 הזה...

RootDown

New member
על טעם וריח..

תמיד אהבתי את מורטל קומבט, ותמיד חשבתי שדווקא יש לו גרפיקה טובה.. לא יפה להתרברב ככה אגב! אבל תודה על התגובה. בכל מקרה, אולי בכל זאת מישהו יכול לארגן לי קישור לmame32? ובנושא אחר, מישהו יודע איך במשחק street fighter alpha 2\3 עושים את ההגנה הזאת שמיד נותנים מכה אחריה..?

RootDown

New member
תודה בנאדם..

לא שיפר בהרבה =\ בקשר להגנה בסטרייט פייטר.. יש למישהו תשובה?

XplowBoy

New member
תשמע

לא הבנתי כל כך למה אתה מתקבן אבל אני ינסה שאתה רוצה להגן אתה הולך אחורה ואז הוא אודף את המכה ועם נותנים לך מכה נמוכה אתה צריך להתקופף, אחרי שאתה אודף את המכה אתה יכול לתת אגרוף חופשי אחרי זה

RootDown

New member
את זה אני יודע

לפעמים אני נותן מכה למישהו ואז יש מאין קליק וסימן כחול, זה נראה כאילו הוא עוצר אותי עם היד שלו, ואז התגובה שלי איטית ,כאילו אני שוק, אבל הוא יכול לתת מכה ישר..! אתה מבין למה אני מתכוון?

XplowBoy

New member
אההה הבנתי

זה שהוא עושה טריק תפיסה(זה טריק שעם הוא תופס אותך הוא זורק אותך או מתחיל לחסל אותך במכות) ואז אתה נותן מכה אז זה לא תופס ולא מקבל מכה

למעלה