שלום אשמח לדעת עים בלאפ-באנד יש

הדרומי

New member
שלום אשמח לדעת עים בלאפ-באנד יש

כמה סוגיגדלים משהו כמו קטן בינונית גדולה ? ועים כן למה מיועדים כול הגדלים האלו ועים יש אפשרות בהמשך להחליף מגדול לחגורה קטנה יותר שאלה אחרונה עים רק בלאפ-באנד יש כול מיני גדלים ?

רוייקו

New member
ישנם שלושה גדלים בלאפ-בנד

9.75 10 וטבעת חדשה בגודל 11 הקטנה ביותר, כלומר, שנפח הנוזלים בתוכה קטן ביותר ויכולת הניפוח שלה קטן מהאחרות. בדרך כלל הקטנה ביותר מועדפת אלא אם מדובר במועמדים שעברו ניתוחים קודמים ואז משתמש המנתח בטבעת גדולה יותר. הגדלים השונים מאפיינים בעיקר את הלאפ-בנד. לא ידוע לי אם לשוודית או לצרפתית ישנם גדלים נוספים. לא מחליפים טבעות ככה סתם כי מתחשק. צריך סיבה אמיתית.

gal33

New member
פרמטר נוסף לגודל הוא מבנה המנותח

לפני הניתוח. לי שמו 10 למרות שלא עברתי שום ניתוח מוקדם, כנראה נבהלו מהגודל

רוייקו

New member
כבר לא מחשבים לפי הפרמטר הזה, גל

היה נהוג לחשב את סוג הטבעת לפי האינדקס, לבחור טבעת קטנה ככל שהמועמד שמן יותר. היום משתמשים ב 9.75 במרבית המיקרים.

gal33

New member
בסדר. בכל מקרה, זה בדיוק הפוך ממה

שאמרת, דיברתי על טבעת גדולה יותר ככל שהמנותח שמן יותר.

הדרומי

New member
לריקוו* ולכלם תודה מראש שאלתי כי

אחרי שלוש שנים עים הטבעת השודית אני מתחיל לחשוב שאולי יש משהו אחר במקומה{אני לא מפסוט ממנה} ממה שאני מבין אני אכלתי אותה איתה עים הטבעת יכול להיות שהיא אולי טובה לאחרים אלי היא לא

רוייקו

New member
דרומי, אני לא בטוח שמה שיש אצלך זה

השוודית.. אתה מהראשונים שנותחו בניתוח לקשירת הקיבה בסורוקה עם הטבעות המתכווננות. בהתחלה, החל דר´ אבינוח ועמיתיו לנתח עם הלאפ-בנד ורק אחר כך עברו לשוודית. ברר עם אבינוח איזה טבעת שמו לך

הדרומי

New member
לרוייקו* שלום לאחר שיחה עים ד"ר ../images/Emo71.gif

אבינוח {שיחה טלפונית} הוא כול הזמן עבד עים הטבעת השודית "לא כולל את הניתוחים בשיטה הקודמת" היום הוא מנתח גם עים הט.השודית וגם עים ככה מידי פעם גם את הלאפ-באנד. מ"ס 11 מילוי עד 10 סיסי. אני יבדוק מה אומרת האפשרות ל"העלות"יותר מלעלה את החגורה שלא תציק לי כול כך כמו שעכשיו אני יקח את מירב הדברים ממנו . דבר שני למקום הנחמד הוא קוראים דרך המשי שזה באמת מקום נחמד וכול זה ברחובות ברחוב הרצל

רוייקו

New member
דרומי, היכן ממוקם אצלך הפורט ??

כל הזמן הייתי בטוח שאצלך אבינוח שם את הלאפ-בנד, כי אתה משתייך למנותחים הראשונים שלו. היכן הפורט שלך ממוקם ?

הדרומי

New member
הפורט אצלי ממוקם באמצע החזה ../images/Emo85.gif

()=() זה יוצא בערך כזה כמו בציור הוא עדין מתעקש שזה הטבעת השודית גם שאו טוטו זה שלוש שנים אחרי נ.ב אז עוד היתי צריך לשלם כסף עבור הטבעת ללא החזר מקופ"ח כללית

רוייקו

New member
אם כך, יתכן וזו השוודית...

כי אם הפורט של הלאפ-בנד היה לך באיזור החזה, זה היה ניראה כיאילו השתילו לך טיונר של וידאו באצע החזה.

למעלה