ועוד אני מבקשת להוסיף
כי הקלף 4 חרבות חוזר זו הפעם השניה ומעיד למעשה על בחירה מושכלת של הבחור שלא להכריע כרגע בענין הזוגיות עימך. יותר מזה אומר כי מלך הגביעים המייצג את גורמי השינוי מעיד בעיני, אולי, על פתח לדיון מחודש בנוגע למסגרת נישואיו. מלך הגביעים מיצג משפחתיות ומסגרת משפחתית ככלל. האם יכול להיות שהבחור מבקש לנסות ולהציל את קשר נישואיו? הכוח בשילוב עם גלגל המזל מעיד בעיני יותר מכל על כך שאין לך כל שליטה, כרגע, על מה שמתרחש. עליך לקבל עובדה זו- להמשיך בדרכך או להתאזר בסבלנות. הכוח בעיני, בהקשר זה, נוגע לצורך שלך "לכבוש את היצר", משמע להיות סבלנית הרבה יותר וזה למרות שאת מרגישה שאוטוטו המאגר נגמר לך. עוד אוסיף כי 9 המטבעות מעידים בעיני על כך שאת נוטה להציג תמונה אופטימית לסביבתך הקרובה. אנשים שאינם מאד קרובים לך בטוחים שהכל בסדר אצלך. את מפגינה ביטחון, סיפוק ממה שיש בך ולך, אפילו שובע אבל בפנים את גועשת. 9 המטבעות מדגישים בעיני הצגת חזות אופטימית לכל אך בו בזמן הסתרה של אי שקט שמוציא את דעתו של אדם כשהוא בחדרי חדרים. אני מאמינה כי את נוטה להציג לסביבתך המאד קרובה פן אופטימי יחסית של היחסים בינכם מה שמעורר בעיניך תקווה גדולה מידי אפילו תקוות שווא. (השוטה) בימים כאלו בהם המציאות מכריעה את האשליה המתח מכריע אותך. אם אני במקומך הייתי מתרחקת ונותנת לדברים להתנהל בלעדיי. ממילא אין לך השפעה. אם תתקרבי ותראי חוסר נכונות מצידו יישבר ליבך ואם תלחצי עליו יכול להיות שיישבר לו ממך והוא יבקש מיוזמתו שתניחי לו. החלטה מהסוג שהוא נדרש לעשות עשויה לקחת זמן מה ואני בטוחה שאת מבינה כי ההחלטה אינה תלויה רק בו אלא במידה מסויימת גם במשפחה המורחבת. אולי מלך הגביעים יכול להעיד על השפעת האב בחייו על ההכרעה המדוברת. מה את אומרת?