שלום-אשמח לפירוש הפריסה

שלום-אשמח לפירוש הפריסה

פריסת הלב הזוהר-ריידר השאלה- מה אופי הקשר בין *** ל*** קצת רקע...ובכן אנחנו ביחד מזה כ5 חודשים הוא מחוץ לבית 8 ח' אבל עדיין לא קיבל את הגט..כל הזמן ישנם עיכובים רציתי לדעת מה אופי הקשר שלנו והאם לחכות בסבלנות. הפריסה: 1. 9 מטבעות 2. השוטה 3. מלך הגביעים 4. 4 חרבות 5. כח 6. אביר המטות 7. גלגל המזל תודה רבה

מצטערת-שכחתי לרשום ובכן העמדות

1. השואל 2. הסביבה 3. גורמי שינוי 4. התפתחות 5. צריך לדעת 6. שאיפות 7.תוצאה סופית תודה רבה לך

כן...רק שמאז נערמים רק קשיים נוספים

ואני פשוט לא יודעת כיצד לנהוג העינינים משתנים במקום לטוב ל... אני משערת שתאמרי ...סבלנות אבל כידוע לך שכשאת בתוך הסיטואציה האובייקטיביות נעלמת תודה

צליל - אני מבינה שזה נתפס בעינייך

כניג'וס ...אבל זה באמת חשוב לי כפי שציינתי שיקול הדעת שלי לא במיטבו אם תבחרי לא לענות...אבין
תודה

צ ל י ל 8

New member
לא מתוקה-זה לא ניג'וס

שפוט לא היה לי זמן. ניקיונות לפסח, את יודעת.... עוד מעט, ואם לא היום אז מחר כי אני קצת עייפה

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo68.gif

1. השואל – 9 מטבעות 2. הסביבה - השוטה 3. גורמי שינוי – מלך הגביעים 4. התפתחות – 4 חרבות 5. צריך לדעת - כח 6. שאיפות – אביר המטות 7. תוצאה סופית – גלגל המזל את נמצאת כרגע דיי בודדה במערכה (9 מטבעות) בעוד הוא רוקד כביכול על 2 חתונות (השוטה). לא נראה לי שקבלת הגט שלו ממש "בוער" לו. הוא דיי בשאנטי בקשר לזה. גורמי השינוי צריכים להיות רק הגט עצמו (מלך הגביעים). כל עוד הוא יישאר בגדר "אב משפחה", ההתפתחות שלכם לא תזוז מילימטר (4 חרבות). את צריכה לדעת להיות חכמה למשוך אותו בכח הנשי שלך ולא בכח פיזי (כח). הראי לו את נשיותך, תתחנחני, אולי זה יפתח פתח קטן. את מצפה ממנו שיזום יותר, קצת יזיז את עצמו קדימה (אביר המטות). אבל הוא לוקח את הזמן שלו….
. מה התוצאה הסופית? פעם כך ופעם אחרת. היחסים בינכם דיי יתנדנדו, וכן, מחוסר ברירה אני נאלצת לאמר לך לחכות בסבלנות ולראות איך העניינים יתפתחו. הייתי אומרת שכל הקלפים נמצאים ביד שלו – והוא זה שיחליט מתי יהיה משהו, אם בכלל יהיה. מצטערת.

blackcat2

New member
ועוד אני מבקשת להוסיף

כי הקלף 4 חרבות חוזר זו הפעם השניה ומעיד למעשה על בחירה מושכלת של הבחור שלא להכריע כרגע בענין הזוגיות עימך. יותר מזה אומר כי מלך הגביעים המייצג את גורמי השינוי מעיד בעיני, אולי, על פתח לדיון מחודש בנוגע למסגרת נישואיו. מלך הגביעים מיצג משפחתיות ומסגרת משפחתית ככלל. האם יכול להיות שהבחור מבקש לנסות ולהציל את קשר נישואיו? הכוח בשילוב עם גלגל המזל מעיד בעיני יותר מכל על כך שאין לך כל שליטה, כרגע, על מה שמתרחש. עליך לקבל עובדה זו- להמשיך בדרכך או להתאזר בסבלנות. הכוח בעיני, בהקשר זה, נוגע לצורך שלך "לכבוש את היצר", משמע להיות סבלנית הרבה יותר וזה למרות שאת מרגישה שאוטוטו המאגר נגמר לך. עוד אוסיף כי 9 המטבעות מעידים בעיני על כך שאת נוטה להציג תמונה אופטימית לסביבתך הקרובה. אנשים שאינם מאד קרובים לך בטוחים שהכל בסדר אצלך. את מפגינה ביטחון, סיפוק ממה שיש בך ולך, אפילו שובע אבל בפנים את גועשת. 9 המטבעות מדגישים בעיני הצגת חזות אופטימית לכל אך בו בזמן הסתרה של אי שקט שמוציא את דעתו של אדם כשהוא בחדרי חדרים. אני מאמינה כי את נוטה להציג לסביבתך המאד קרובה פן אופטימי יחסית של היחסים בינכם מה שמעורר בעיניך תקווה גדולה מידי אפילו תקוות שווא. (השוטה) בימים כאלו בהם המציאות מכריעה את האשליה המתח מכריע אותך. אם אני במקומך הייתי מתרחקת ונותנת לדברים להתנהל בלעדיי. ממילא אין לך השפעה. אם תתקרבי ותראי חוסר נכונות מצידו יישבר ליבך ואם תלחצי עליו יכול להיות שיישבר לו ממך והוא יבקש מיוזמתו שתניחי לו. החלטה מהסוג שהוא נדרש לעשות עשויה לקחת זמן מה ואני בטוחה שאת מבינה כי ההחלטה אינה תלויה רק בו אלא במידה מסויימת גם במשפחה המורחבת. אולי מלך הגביעים יכול להעיד על השפעת האב בחייו על ההכרעה המדוברת. מה את אומרת?

היי חתול-שחור...די צדקת בקשר אליי

כלומר איך אני נתפסת בעיני הסביבה ומה בעצם קורה איתיבחדרי חדרים...תיאור די מדוייק הייתי אומרת. מבחינתו...נראה לי כרגע שאין לו די שליטה על מה שקורה כי נוגעים לו בנקודה מאוד רגישה והיא הילדים. לא נראה שיש לאביו איזו שהיא השפעה על החלטותיו.... תודה

blackcat2

New member
לכן בהקשר זה../images/Emo39.gif

מופיע מלך הגביעים ומעיד יותר מהכל על הנכונות לחזק את התא המשפחתי, כדי שלא לאבד את הקשר עם הילדים. מאחר וההחלטה קשה ואינה נוגעת רק לבעל ולאישה אלא גם לילדים אני חושבת שיש צורך בהמתנה מצידך ומתן אפשרות לבחור להכריע בענייניו ללא כל לחץ. מה את אומרת?

היי שוב...ובכן לגבי מלך הגביעים,

אני יודעת שהוא קלף של מזל סרטן והאיש שלי הוא במזל סרטן...האם זה משנה את הפירוש? ונכון מאוד הדבר שהוא אינו מעוניין לאבד את הקשר עם הילדים העניין הוא שהיא מצידה מנגנת על כך ומשהה את החתימה על ההסכם בכל דרך ותירוץ. למרות שהוא...פשוט...השאיר הכל ויצא אבל ממש הכל. תודה

blackcat2

New member
הי לביאה../images/Emo66.gif

1. השואל – 9 מטבעות 2. הסביבה - השוטה 3. גורמי שינוי – מלך הגביעים 4. התפתחות – 4 חרבות 5. צריך לדעת - כח 6. שאיפות – אביר המטות 7. תוצאה סופית – גלגל המזל לטעמי מלך הגביעים בהקשר שלך יכול להעיד על מספר דברים: 1. מאחר ואני מבינה כי הוא עזב את הבית ואינו מתכוון לשוב אליו ניתן להניח כי מלך הגביעים מעיד על רצון בקשר ארוך טווח עימך. זה בהחלט אפשרי. 2. יכול להיות שמאחר והקשר בינו לבין אישתו עלה על שרטון הוא עושה מאמץ כנה לקדם את מעמדו כאב על מנת להרגיע את הרוחות ולגרום לה להבין שחשוב שהם ישמרו על יחסים טובים עבור הילדים גם במחיר נישואיהם. 3. מלך הגביעים גם יכול להעיד כי כרגע הוא רואה עצמו יותר כאב החרד לאבד קשר עם ילדיו מאשר מאהב ואהוב שלך. ברגע נתון זה של חייו הוא מקדיש את כל כולו לילדיו ומכלכל את צעדיו כי גורלם נתון בידיו ועל כן הוא מתקשה לתת את ליבו לך ולהתמסר לאהבתכם באופן מוחלט. ההסבר האחרון נראה לי ההסבר הכי ממצה והכי נכון. בגדול 4 חרבות שמדבר על התפתחות עומד בקונטרסט עם אביר המטות המדבר על שאיפות. 4 חרבות מדגיש כי למרות הרצון, המשתקף באביר המטות, שמדבר על התחלה של תקופה חדשה רעננה והרפתקנית בחיים, יש דברים שמעכבים וההחלטה מבחינתו שלא לקחת צעד אחד קדימה עם הקשר עימך, הינה שקולה. בסופו של דבר, למרות הניסיונות לבחון את מלך הגביעים במספר היבטים אופציונאליים לאחר בחינת הסיפור שלך, המסר נותר בעינו. המצב כרגע תקוע ואת נתונה יותר לחסדי הגורל מלכל דבר אחר. כפי שאמרתי , לטעמי עליך להסיר את הידיים ולתת עוד זמן. מה את אומרת?

על פניו וכפי שניסחת זאת...את תיארת

את תמונת המצב גם לפי תחושתי הפנימית כן...תיאור די קרוב למציאות הקיימת. להרים ידיים? לא אעשה זאת...לא כעת. תודה לך

למעלה