שלום, אשמח לקבל ביקורת...

google101

New member
שלום, אשמח לקבל ביקורת...

על האתר www.costs.co.il מבחינה עיצובית, כמובן אשמח לקבל ביקורת על כל דבר אבל מה שחשוב כרגע זה כמה העיצוב של האתר גרוע?
בקיצור תרגישו חופשי לתת בראש

שדדת מוזיאון?

XHTML? אתה רציני?
1. אם טרחת להעביר את הקוד בmini - אז למה לעזזאל כל כך הרבה קבצי CSS חיצוניים? (זה "דופק" את העליה של האתר הרבה יותר מאשר קוד קריא).
2. לשם מה לשים תוכן (בסדר, הערת CDATA) לתגית script שיש לה הפניית SRC?
3. חלק מגליונות הסגנון שלך מחזירים שגיאת 404.
4. "סלט תגיות" - הכנסת div לתוך הhead ועוד בעיות תקניות, שאני משער שחלק מהדפדפנים יפענחו בצורות שונות ומשונות.
&nbsp
ואם כבר XHTML, אז תקפיד שזה אכן יהיה זה. תגיות לא סגורות, שגיאות קינון ועוד. העין שלי "קרסה" מהקוד הזה.
&nbsp
אני אפילו לא יודע איך התכוות שהעיצוב ייראה, כך שאין לי כל יכולת לספק לך משוב עליו (די ברור לי שלא התכוונת שאלמנטים שונים ידרסו זה את זה, יסתירו, ייפתחו עם קישורים שאי אפשר ללחוץ עליהם וכו').
&nbsp
&nbsp

google101

New member
תודה רבה על התגובה...

1. מודולים
2. הסרתי
3. אני יבדוק את זה
4. הבעיה קצץ מוזרה לי, כאשר אני מציג את הסורס אז אני באמת רואה את ה-div בתוך ה-head אבל בקונסול אני רואה את ה-div הנ"ל בתוך ה-body.
מה אני מפספס?!

קופץ לך light box שאי אפשר לסגור (לפחות ברזולוצית המחשב שלי)

כשהוא קופץ, האתר לא שמיש.
ועדיין יש לך "סלט תגיות" - אתה מצהיר על XHTML - דאג שכל התגיות תיסגרנה (ולמה לעזזאל לעבוד עם הסטנדרט המיושן הזה?)
&nbsp

google101

New member
לגבי XHTML

אני עדיין רואה המון אתרים שמשתמשים ב- XHTML נראה לי שהפילו תפוז אבל לצערי ככה פיתחו לי את האתר בזמנו ואין לי את הידע לשנות את זה.
לגבי הפופאפ, אתה יכול לומר לי באיזה רזולוציה אתה משתמש?
את התגיות אני יסגור שכחתי לעבור על זה.
שוב, תודה על העזרה שלך

צר לי

יותר מידי לבן שלא מתכתב טוב עם תמונת הכותרת. אבל יש שיאהבו את זה ויאמרו שזה מאוד נקי

למעלה