שלום, אשמח לקבל עזרה בפירוש פריסה

שלום, אשמח לקבל עזרה בפירוש פריסה

קודם כל, כל הכבוד על העזרה שאתם מעניקים פה
ולשאלתי - היה לי חבר שאהבתי מאוד במשך 5 שנים, נפרדנו לפני כמה חודשים וכיום יש לו חברה חדשה, אך אנחנו עדיין בקשר והוא מבולבל לגבי הקשר שלהם, וגם שלנו (הוא לא רוצה שנחזור להיות ביחד, אבל גם לא רוצה לנתק איתי את הקשר). נפרדנו מכיוון שהקשר היה בעייתי, אך מעולם לא הפסקנו לאהוב אחד את השניה. שאלתי "האם X ואני נחזור להיות ביחד בעתיד?" הקלפים: האם - אביר החרבות X - 2 מטבעות ואני - מלכת המטות נחזור - מלך המטבעות להיות - 9 מטבעות ביחד - 10 מטבעות בעתיד - 8 מטבעות סיכום - מלכת הגביעים אף קלף מהארקנה הגדולה, והמון המון מטבעות.. אשמח לקבל עזרה בפירוש. תודה
ענת.

אופס, הכוונה כמובן ל-

איקס - 2 מטבעות. זה החליף לי את הכיוונים
שוב תודה

צ ל י ל 8

New member
היי ענת ענת ../images/Emo140.gif

חלוקת המילים בפריסה שעשית אינה נכונה. מלבד זאת, המילה "בעתיד" היא מאוד מאוד כוללנית. העתיד יכול להיות גם בעוד 20 שנה... אם את מעוניינת, עשי פריסת שאלה כזו: מה פוטנציאל הקשר הרומנטי ביני ובין איקס בחצי שנה הקרובה? 6 קלפים+קלף סיכום

קודם כל, המון תודה ../images/Emo24.gif

עשיתי את הפריסה מחדש כפי שהצעת, וזה מה שיצא: מה - ארבע חרבות פוטנציאל - קיסרית הקשר הרומנטי - חמישה מטות ביני - עשרה מטות ובין איקס - שלושה מטבעות בחצי שנה הקרובה - אס החרבות סיכום - עשרה גביעים אשמח לעזרה בפירוש. שוב המון תודה

צ ל י ל 8

New member
הפרוש שלי ../images/Emo26.gif

מה - ארבע חרבות פוטנציאל - קיסרית הקשר הרומנטי - חמישה מטות ביני - עשרה מטות ובין איקס - שלושה מטבעות בחצי שנה הקרובה - אס החרבות סיכום - עשרה גביעים תראי, בגדול יש פוטנציאל ממש ממש טוב בינכם, אבל נראה כי מיציתם אותו (הקיסרית+10 גביעים). כרגע יש שביתת נשק בינכם (4 חרבות). לא קורה בינכם דבר. הקשר הרומנטי שלכם נידון למאבקים בינכם ובים עצמכם (5מטות). כלומר, אולי שניכם מאוד רוצים בתוך תוככם, אבל יש משהו שבכל זאת לא נותן לכם להיות ביחד. לכל אחד מכם יש את ההרגשה שאולי זה כבר לא יהיה זה, וייתכן שבצדק. אני חוששת שאם תחזרו להיות ביחד, את תרגישי שעשית מעשה לא נכון וזה יעיק עלייך (10 מטות). איקס אולי יתייחס לעניין ברגישות ויזכור לך "חסד נעורים" (3 מטבעות). יש לו כבוד אלייך והערכה, אבל אהבה לרומנטיקה? אני בספק. אס החרבות מראה שייתכן שאפילו מה שעדיין נשאר בינכם, יסתיים. מצטערת

תוכלי לעזור לי לנסח שאלה לגבי

הדרך שבה אני אמורה להתנהג כלפיו כדי להיפגע כמה שפחות? יש לציין שאני עדיין מאוד מאוד אוהבת אותו
תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שאין

פריסה שתוכל לאמר לך כיצד להתמודד עם המצב. אני חושבת שהדבר הכי טוב עבורך הוא להשלים עם המצב הקיים ולחפש מישהו אחר

יגאלרון

New member
בהמשך לתשובתי הראשונה,,,,,,,

מחזק את תשובתי הראשונה: את צריכה לקחת ביוזמתך פסק זמן ולהניח לקשר הזה,,,,, איך שאת רואה את עולם הקשר שהסתיים, אינו נראה לבן זוגך לשעבר. כי תיצרי מאבק של אגו בקשר החומרי הזה שהוא מעמסה רבה עלייך מבחינה רגשית ועל בן זוגך לשעבר מעמסה חומרית,,,,,,,,, בהצלחה יגאל רון

יגאלרון

New member
קשר שנגמר לו הקונדליני,,,,../images/Emo16.gif

ערב טוב בדרך חשיבה הגיונית,את נוגעת לא נוגעת בדקויות הקשר שהיה,,, את צריכה להפנים שאביר החרבות יוצא לביצוע דבר אחר והוא מוכן להלחם נגד כל הסיכויים כדי להשיג את מטרתו,,,, ,,,האם את רוצה לשלוט בקשר העבר? ,,,האם את הולכת בלי מעצורים? אין לבנות על מצב זמני מתנדנד שהוא חומרי,ז'א:קשרים מיניים טובים אינם ערובה לקשר טוב לזמן ממושך. יש סכנה שהפכת קשר חומרי למרכז חייך ובן זוגך לשעבר רוצה דברים אחרים בנוסף. אפשר לציין שפריסה זו מדברת על קשר חומרי,מיני לחלוטין. לסיכום: מלכת הגביעים נשלטת על ידי האינטואיציה והרגשות ואין אף אדם שיכול להזיז אותה מתחושותיה. הפריסה הזו מראה על שימוש מוגזם ברגשות מול החומר מבלי לתת את הדעת לקורה בעומק הנשמה. בנוסף יש לציין שמלכת הגביעים מחפשת את האמת ורצוי שתבין שאין ביכולתה ליצור אמת אחרת. יש עכשיו אמת שונה מהקשר שהסתיים. חג שמיייייח. יגאל רון.

למעלה