שלום אשמח לקבל עזרה וחוות דעתכם.

שלום אשמח לקבל עזרה וחוות דעתכם.

מאחר ונגנב לי המיני דיסק,החלטתי לקנות נגן MP3 ראיתי ממש קטנים ונחמדים(דיסק און קי)רק גם הקיבולת שלהם קטנה מאוד,וגם הם ללא חברה כלשהי,מה שהזהירו אותי להתרחק משכאלה. כסף לאיי פוד אין לי,מה שכן ראיתי זה נגן MP3 jukebox,אני מצרף לזה קישור http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio20gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69# נאמר לי שהחברה הנ"ל היא טובה ואמינה,שאלותיי הן: 1-מזה ג'וקבוקס?זה נגן MP3 רגיל?או פחות טוב? 2-האם ניתן לחבר דבר שכזה למערכת סטריאו? 3-במידה והורדתי מדיסק רגיל שירים למחשב האם אוכל להוריד אותם מהמחשב לנגן MP3?או שמא רק שירים שהורדתי מהאינטרנט? אשמח לקבל עזרה,תודה,גלעד.

maxkushnir

New member
תשובות

1) זה נגן רגיל לכל דבר שאליו אפשר להעביר לפי המפרט שראיתי קבצי mp3 וWMA 2)כל דבר שיש לו אוזניות ניתן לחיבור למערכת סטריאו לפי מה שאני יודע פשוט המערכת שלך תשמש כפלט למה שיוצא מהמכשיר פשוט צריך כבל מיוחד לזה שניתן להשיג בכל חנות אלקטרוניקה זה כבל של בננה אחת בצד אחד ו פיצול של 2 בננות בצד שני 3)כל שיר בפורמט mp3 אפשר להוריד לנגן ולא חשוב מאיפה הוא הגיע

ראשית תודה רבה...רק מה שאינני יודע.

האם שיר שהורדתי מדיסק למחשב,או לצורך העניין שיר מדיסק(מקורי),האם זה בפורמט MP3? תודה שוב.

maxkushnir

New member
ממש לא בעייה לבדוק

פשוט תסמן את השיר שהורדת מדיסק למחשב עם המקש הימני של העכבר ותעשה אפשרויות ושם תראה אם זה mp3 או כל קובץ אחר כמו כן אתה יכול לראות את זה לפי הסיומת של הקובץ אם זה mp3 ,WMA,AAc,Ogg וכו'

maxkushnir

New member
משהו קטן לתוספת

זה לא אפשרויות זה properties בווינדוס באנגלית

למעלה