שלום , אשמח לקבל עזרה

שלום , אשמח לקבל עזרה

בני סובל מדרמטיטיס וכרגע הוא פורח בכל הגוף, במשך שנה ויותר היה לו פריחה באזור המרפק והברכיים. לפני כמה חודשים נכנעתי והלכתי לרופא עור , כמובן שקיבלנו משחת קורטיזטון כל שהיא. המצב נכון להיום רק החמיר , עכשיו הוא פורח בכל הגוף. מה שאני שואלת הוא האם אפשר להעביר את ההתקפה עם שמנים. כרגע אני מורחת עליו שמן נבט חיטה ומשחה של "וולאדה" קלנדולה וכן גם משחת ריפוי של אותה חברה. קראתי, אני לא זוכרת איכן על שמנים שעוזרים לעור לרפא את עצמו. אשמח לקבל אינפורמציה על כך. תודה מראש קטרין

0 אור 0

New member
המלצה

אני חושבת שכדאי להגיע למטפל שיראה את הילד ויוכל לעזור לו גם בשילוב של תזונה ו/או פתרונות נוספים. בינתיים לגבי שמנים ומשחות: - התחושה שלי היא ששמן נבט חיטה הוא קצת כבד - לעור מגורה אני מעדיפה להשתמש בשמן חוחובה. הוא מאד עדין, מקל מעט על הגירוי, ועוזר לריפוי. אפשר כמובן לשלב עם שמנים אתרים בעלי יכולת ריפוי חזקה - אבל לשם כך כדאי להתאים את השמן לילד באופן אישי. - משחה מעולה למצב של גירוי עור חזק היא משחת ברבדוס - של אנה לוטן, היא מעולה בדיוק לבעיה של הבן שלך (מנסיון של 2 בנות עם בעיה דומה). אני תמיד מזמינה אותה במיוחד דרך מטפלת שגרה בגליל אבל אני מניחה שבכל בית מרקחת שעוסק באספקת מוצרים למטפלים וקוסמטיקה יהיה את המוצרים שלה. אם תתקשי למצוא תעבירי לי מסר ואני אנסה לבדוק מי הסוכנים שלהם באיזור שלך.

../images/Emo140.gifברוכה הבאה קטרין שוורץ,,ולשאלתך

יכולות להיות הרבה סיבות לדרמטיטיס כמו תזונה לא נכונה,מחסור בוויטמינים כמו b6-אבץ, לכן מומלץ לפנות למטפל טוב, אולי דיקור או רפלקסולוגיה. יום טוב הרבה בריאות.

../images/Emo13.gifתודה עבור התשובות,

אשמח אם בכל זאת לקבל אינפורמציה על שמנים איתרים שטובים לטיפול בדרמטיטיס , מינון וכמה פעמים ביום. תודה

../images/Emo140.gifהשמנים שטובים לטיפול בדרמטיטיס

שמן אתרי לבנדר-7 טיפות. שמן אתרי קמומיל-7 טיפות. שמן אתרי לבונה-3-טיפות. שמן אתרי פטצו"לי-8 טיפות. את השמנים האתריים להכניס לבקבוק זכוכית כהה,של 50 סי.סי. ולערבב יחד. לבקבוק להוסיף שמן בסיס=מוליך,שמן שקדים מתוקים לערבב,ולמרוח. בריאות טובה ויום טוב.

למעלה