שלום אשמח לקבל קצת

נויה 2007

New member
שלום אשמח לקבל קצת ../images/Emo53.gif

יש לי ממוצע בגרות 103 וציון 660 בפסיכומטרי רציתי ללמוד הפרעות בתקשורת בת"א אבל לפי האתר של אונ' ת"א אין לי מספיק. השאלה הראשונה היא : האם אפשר להסתמך על התוצאות באתר שלהם? שאלתי השניה היא ( במידה ואוותר על הפרעות בתקשורת) יש לי לפי האתר של אונ' בן גוריון נתונים מתאימים ללימודי רוקחות, האם מישהו כאן לומד את זה? יודע איך זה? ויכול לתת לי איזה שהיא הערכה גסה לגבי עלויות מגורים בב"ש כולל הוצאות , כלכלה וכו'... האופציה האחרונה כרגע היא לימודי סיעוד (אחות) באונ' ת"א.. ומה דעתכם גם על זה? מצטערת על הסרבול והבלבול.. תודה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

לא ולא-אם את רוצה ללמוד הפרעות בתקשורת, תנסי לפנות לחוג עצמו ולנסות להתקבל- פעמים רבות מתקבלים אנשים בזכות פניה אישית למרות קריטריונים לא מספיקים (בתחום זה חשיבות גדולה גם לאדם עצמו ולא רק לציוניו). תחומים פארארפואיים הם תחומים שיש להם ביקוש עבודה לא רע-מה שאלתך בענין זה?

christina100

New member
את נשמעת מאוד מבולבלת

כדאי לך לחשוב היטב על התחום בו את באמת מעוניינת, בו תחושי סיפוק הכי גדול, מתוך היכרות שלך עם עצמך ורק אז להחליט וללכת על זה. לא כדאי שתצטערי בסוף... אגב, רוקחות נשמע מאוד משעמם ומאוד שונה מריפוי בעיסוק אז כדאי לך לחשוב גם על זה... בהצלחה

למעלה