שלום...אשמח לקצת עזרה

mala1

New member
שלום...אשמח לקצת עזרה

כמו שראיתי כאן בפורום..אני לא היחידי עם ההתנגשויות. אני עושה דו חוגי מדעי המדינה+ג"ג ולא קצת מתנגשים לי שיעורים. התגובות במזכירויות היו פשוט ללכת למה שיותר חשוב ולהחסיר איפה שאפשר.מוזר לי מאוד שזאת התגובה. כמו כן אמרו לי שאין מה להילחץ ואת הדברים האלה סוגרים בשבועיים הראשונים של הלימודים. אז כלומר מבחינתי אני לא צריך לעשות בינתיים כלום עד שאני באמת אתחיל ללמוד ואראה איך זה מסתדר? עוד שאלה.יש לי בשני החוגים קורס "כתיבה אקדמית".מדובר באותו קורס?ואם כן צריך לעשות פעמיים או מספיק פעם 1? ושאלה אחרונה לסיכום.אחרי שקבעתי לפני כבר שבועיים את המערכת ונרשמתי לכל הקורסים.. בעיקרון אני צריך לעשות עוד משהו עד ה21 לאוקטובר?פשוט כל התהליך נראה לי הזוי שאני לא צריך לאשר דברים ואני לא מקבל אישורים גם מהאוניברסיטה. פשוט לא עושים כלום בינתיים? תודה!

tulchi

New member
צהרים טובים../images/Emo140.gif

בנוגע לקורסים חופפים - גם לי זה מוזר שהמזכירויות מוצאות שהפיתרון היחיד הוא להחסיר שיעורים. ככה לא אמורים להתנהל הלימודים האקדמאים של אף סטודנט. אני חושבת שבאמת כדאי שתחכה שתתחיל שנת הלימודים ואז תראה איך זה מסתדר לך. אני ממליצה לפנות לאג' הסטודנטים ולראות עד כמה הם מודעים לנושא ואם הם עושים משהו בקשר לזה. אני מניחה שזו תופעה של שנים ולא רק של שנה"ל תשס"ח. השאלה היא האם מתנגשים לך קורסי חובה או קורסי בחירה? לגבי קורסי חובה רצוי להמשיך למחות עד שימצא פיתרון. אם מדובר בקורסי בחירה אז אין מנוס למהרשם לקורסים אחרים. יחידות מנהליות שאפשר לפנות אליהן בקשר לנושא - דיקן הסטודנטים נציב קבילות לגבי כתיבה אקדמית - האם זה אותו מס' קורס? אם זה המצב, אתה יכול לפנות לאחד המרצים המעבירים את הקורס ולבדוק אם אתה יכול לקבל פטור. לפעמים יש קורסים דומים בחוגים שונים וזה נתון לשיקול הדעת של החוג. רק אתה יכול לדעת אם מדובר באותו קורס. במידה ולא, רוב הסיכויים שתצטרך לקחת את שניהם. לגבי שאלתך האחרונה - אם סיימת את כל הליך ההרשמה לשני החוגים אתה צריך לגשת לאוני' ולהוציא תדפיס מערכת (בבנין הראשי, במעלה המדרגות שליד המוזיאון). התדפיס מהווה אישור רישום לקורסים. אם תצטרך אישור כזה, לכל צורך שהוא, זה האישור היחידי שתקף מול הגופים השונים באוניברסיטה (ולא תדפיס מהאינטרנט או כל פלט אחר). עדיף לעשות את זה בימים הקרובים ולא להמתין ליום הראשון ללימודים. אל"ף, ביום הראשון יש תנועה מאסיבית באוני' ולחץ על רוב המחשבים בקומה הזו. בי"ת זה יום לחוץ מאוד לסטודנט ביום הראשון שלו וכדאי להגיע אליו "בראש שקט" ולא להתרוצץ יותר מדי. הצלחה רבה

amitk80

New member
אנשי קשר באגודת הסטודנטים

תפנה עם הבעיה שלך לאינה סובולוב נציגת החוג לג"ג ומשאבי טבע וסביבה טלפון: 054-7518331 נציג החוג של מדעי המדינה: פליקס קוריטני 054-2425216 או לצביקה שריר הטלפון 054-2425219 אם יש לך עדין בעיות תציף אותן כאן. אתה יכול להגיד להם שעמית שלח אותך אני מסכים שזה לא פתרון שצריך לשאוף אליו לותר על קורס זה או אחר. הם מחפשים את הדרך הקלה. עמית

כבשה200

New member
אולי תפסיק להפנות את כולם לנציגי חוג??

זה לא תחום העיסוק או העניין שלהם בכלל זה קורה הרבה שמתנגשים קורסים ואין מה לעשות תכלס, פשוט "לזגזג" בינהם וזה מה שכולם עושים

כבשה200

New member
זה קורה לכולם, והרבה בשנה א

בתכלס, זה לא נורא, פשוט תתחבר עם אנשים ותשלים מהם חומר אל תשכח שהרצאות זה לא נורא להפסיד (אבל לא את עשת כי הוא זוכר - מבוא לממשל) כמה קורסים כבר מתנגשים לך?

amitk80

New member
למה לא להפנות לנציגי חוג?

אם אני הייתי נציג חוג זה היה ועוד איך מעניין אותי והייתי עושה משהו. לא אמרתי שהאגודה היא תלית שכולה תכלת אבל במקום לבכות על כך שהאגודה דפוקה מהשורש הגיע הזמן שאנחנו הסטודנטים נדאג להעיף אותם. אם אנשים טובים כמונו לא יעיפו אותם אז נתקע עם החרא הזה עוד כמה שנים. הם מרשים לעצמם להתנהג ככה בדיוק בגלל האדישות של הסטודנטים למה שהולך סביבם. זאת לא חוכמה להיות קוטר ולהגיד כמה הם חרא. החוכמה זה לשנות ולהלחם כשצריך. אגב, שאלה קטנה. האם הייתם למשל לפני שבוע במבצע אריזת ארגזים וגיוס תרומות מטעם אגודת לתת בקניון חיפה? אולי הם לא עושים מספיק בשביל הסטודנטים אבל לפחות הם מעודדים סטודנטים לתרום לקהילה מסביבם. האם זה לא דבר חשוב בעיניכם? תנו לבחור לעשות עם זה מה שהוא רוצה. מי אתן שתתרעמו על כך שאני מפנה אליו נציגים במטרה לעזור? זאת קצת הגזמה. יש יותר מפתרון אחד לבעיה וטוב שמציגים את זה, אבל אל תפסלו מה שאחרים אומרים גם אם זה לא נוח לכן לשמוע ובמיוחד אם זה על האגודה. בחייאת די עם העקיצות האלו כי זה לא המקום שיראו פה סטודנטים רבים. חבל על האנרגיות השליליות. עמית .

חחחח אתה מצחיק! מה לא ניסינו לעשות בשביתה?

אני אישית, וחברים שלי גם. ניסינו לדבר איתם להשתתף בדיונים, להשפיע..מישהו ירק בכיוונינו? צחקו עלינו והמשיכו לצרח ססמאות נבובות במגאפונים ולחסום שיעורים באלימות. צר לי - אני עם רמות כאלה של טפשות ועם התנהגות המונית וולגארית לא מסוגלת להתמודד. ואל תעז לקרא לי /לנו קוטרים. אתה לא מכיר אותי ולא יודע מה עשיתי ומה לא, ופורום זה המקום לדבר ואם צריך - גם לקטר! לילה טוב!

amitk80

New member
מישהו קרא לך אישית קוטרית?

את חושבת שאולי דווקא בגלל מה שאת מתארת אני חושב לרוץ ולשנות את הגועל הזה? בדיוק בגלל מה שהלך באותם ישיבות אני רוצה שהמצב ישתנה כדי ש-ל-ס-ט-ו-ד-נ-ט-י-ם יהיה טוב יותר ושהאגודה הזאת תתייחס אליהם בצורה יותר ראויה. הבעיה זה האנשים ולא הגוף עצמו. חסימת השיעורים נעשתה כדי שלא תשלמו שכר לימוד גבוה. זה שהדרך שלהם לא היתה טובה זה משהו אחר. השביתה לימדה אותי שצריכים לקום אנשים נורמלים ולקחת את המושכות. תקשיבי, לי זה באמת מתחיל להמאס צורת דיבור הזאת. אני מנסה לדבר איתך בצורה רגועה ולא להגרר לצורת ההתבטאות הזאת. מאז שאני ציינתי שאני חושב לרוץ לאגודה צורת הטון שלך השתנתה אלי ונעשתה מאד מגעילה. את לא חייבת לאהוב אותי או לחבב את הדיעות שלי אבל יש צורת דיבור. תראי לאיזה רמה את מדרדרת את הריב הזה. למה את חייבת לענות בתוקפנות כזאת? מה יש לך? מה עשיתי לך? כזאת שנאה בחיים שלי לא ראיתי ועל מה? יומים לפני יום כיפור את מדברת בכזאת שנאה. אולי לא הבנת אבל אמרתי שבמקום להגיד שהמצב קקה (וטיפה לקטר שלא אמרתי שזה דבר רע) את ישר טוענת שאני אומר שאת או אחרים מקטרים פה. האם מצאת ציטוט שאומר "נסיכה שהאמינה באגדות" קוטרית? האם קראתי פה למישהו קוטר? להזכיר לך שעדין לא ענית לי לאחת השאלות ששאלתי אותך איפה מתלוננים על הבעיות במערכת רישום. אני עדין מחכה לתשובה ממך בנושא. שיהיה לך צום קל וגמר חתימה טובה. עמית נ.ב תשתפי אותי בבקשה במה כן עשית ("אתה לא מכיר אותי ולא יודע מה עשיתי ומה לא"). האמת שזה מסקרן אותי.

חדל היסטריה וחדל קשקשת

מה אתה מדבר אתי על שנאה? מי שונא אותך? מי מכיר אותך? מה אתה מתעצבן? אין לי חצי דבר נגדך.מה שאני למדתי מהשביתה הזו זה שאין לי ייצוג,אין רציונל, רק כוחניות ודיקטטורה מגופים שאמורים לדאג לי. אותם גופים גרמו לכך ששנהל נגררה עד יולי,הבחינות והמטלות עד אוג,הפסדתי חודשי עבודה יקרים ואין לי איך לממן שנה אחרונה של תואר.השנה לא משלמת לאגודה,לא שובתת, לא רוצה שום קשר אתם. אתה נשמע נחוש ולהוט לעזור וזה יפה אך יומרני מכיון שאתה רק בורג קטן במערכת ואני עוד פחות מכך.אין בי שום שנאה רק די לדרמות ולצדקנות ועזוב את יום כיפור

כבשה200

New member
אבל א. אין לנציגי חוג מה לעשות

ב. למה שהם יעזרו? זה נושא מנהלתי של המזכירות

amitk80

New member
סבבה מבין את הכעס שלכם

אני בהחלט יכול להבין את הכעס שלכן. אני מבין שהאגודה עשתה הרבה טעויות, ואני רק מקווה שאם אני אחליט לרוץ אז אני אוכל לנסות לעשות טוב יותר לסטודנטים ולא להתנהג בצורה בריונית כמו שאתן מתארות. גמר חתימה טובה. עמית

כבשה200

New member
אתה יודע מה, נניח ואתה נציג חוג, מה אתה

יכול לעשות לגבי קורסים שמתנגשים????

amitk80

New member
מה אני הייתי עושה?

דבר ראשון הולך לדבר עם מזכירות החוג כדי שינסו לפתור את זה במידה וזה להרבה מאד סטודנטים. אם לא אז הייתי עוזר לאותם סטודנטים להשלים את החומר (שיעורי תגבור עם מתרגל טוב כדי שיעזור להם להשלים את החומר), מפנה אותם לאנשים שיודעים לסכם טוב את החומר, מבקש ממרצה לתת עוד שעת קבלה נוספת. לא מספיק? עמית

למעלה