שלום. אשמח לתגובות על התפריט שלי:

ממלית

New member
שלום. אשמח לתגובות על התפריט שלי:

אני בת כמעט 18, גובה 1.62 משקל 48-49. מעוניינת לשמור על המשקל: 6: ברנפלקס עם חלב. 9: פרי + חופן פיצוחים/יוגורט/אנרג'י/ 30 גרם חלבה 11:30: סנדוויץ' מלחמניה מלאה עם גבינה וירק 14:00-15:00: מנת בשר/עוף +כוס פחמימות מלאות/קטניות + חצי כוס ירקות מאודים + 2 כפות חומוס 17:00: פרי + אנרג'י /יוגורט/ 30 גרם חלבה 19:00: סלט עם שמן זית + 2 טוסטים מלחם קל +חביתה/פשטידה + חצי קופסה גבינ"ל + 2 כפות חומוס/אבוקדו 22:00: פרי+ יוגורט/ארטיק דיאט/חלבה הולכת לישון בסביבות 22:00-23:00. תודה מראש.

תפריט

את יכולה לשמור ואפילו לעלות קצת במשקל, בהנחה שאת לא עושה פעילות גופנית מוגזמת התפריט נראה ממש בסדר, מקווה רק שזה המינימום שאת צורכת ליום...

ממלית

New member
המשך..../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

לא, אני לא חושבת שאני עושה פעילות גופנית מוגזמת (פעמיים בשבוע חוג עיצוב ופעם אחת פלדנקרייז או פילאטיס = סה"כ 3 פעמים בשבוע) התפריט הוא לא המינימום ולא המקסימום - בד"כ אני הולכת על-פיו אבל מדי פעם כשאני פחות/יותר רעבה (לדוגמה-לפני מחזור יש לי תאבון מוגבר) אז אני מוסיפה משהו הוא לחלופין אם ממש אין לי תאבון אני מפחיתה מעט בכמויות אך זה כמעט ולא קורה. תודה רבה לך על התגובה המהירה, שמחתי לשמוע שאני אוכלת בריא

למעלה