שלום אתי, שלום בנות

irisim

New member
שלום אתי, שלום בנות

אני מבינה שלא היה מנוס. לקחתן את הרגליים והנה אתן כאן...! אבקש מכם לנהוג בכבוד הראוי ולהמנע מלהפיץ את הפורום הזה בפורומים של walla!/iol החדש והישן כאחד. כמו כן הופתעתי לראות את החומר אשר אתן מוציאות מפורום iol ומביאות לכאן. ולפחות לגבי הזמנות אישיות של אנשים, הייתי אומרת שהיה ראוי לבקש מהם רשות להשתמש בהזמנותיהם מעל גבי פורום זה. אז שיהיה לכל אחת מכן - יום חתונה מאושר! הרבה הצלחה בהגשמת היום החלומי שלכן ושמרו על עצמכן. irisim מנהלת פורום חתונות walla!/iol

שלום איריס.

אכן לא היה מנוס. אנחנו כאן. ללא קשר לכבוד אנחנו נמשיך להפיץ בכל דרך אפשרית היכן אנחנו נמצאים... והראיה נמצאת על גבי העיתונים היומיים כל יום. מה שקורה בוואלה הוא בלתי נסבל.. ואם אפשר לפרסם בידיעות אחרונות, מעריב וגלובס מה קורה עם קהילות IOL אני מניחה שגם לנו מותר להפיץ היכן אנחנו נמצאים. פורום חתונות באי או אל היווה בית חשוב מאוד לזוגות העומדים להינשא. כבר דיסקסנו זאת בעבר לא פעם: זה לא משהו אישי נגדך איריס אבל כמנהלת פורום את צריכה לדאוג בראש וראשונה לאורחייך בפורום!! אני לא מבינה איך את לא קולטת את זה. את אמורה לשמש עמוד תומך, דמות מכוונת ועוזרת. הרי הצלחתו של פורום נמדדת בכמות האנשים הנמצאת בו ונשארת בו. ההזמנות שצורפו לכאן הן הזמנות של אנשים המבקרים בפורום החדש. יתר על כן אנשים המפיצים חומר שלהם באינטרנט צריכים לקחת בחשבון שהחומר עלול להיות מופץ. אנחנו נמשיך לחפש כל חומר שעלול לעזור כאן בבנית בית חדש לקהילת המתחתנים. מפגש הפורום יערך ב-4 לאוגוסט כמתוכנן ואת עדיין מוזמנת. בברכה, אתי אלבכרי

irisim

New member
האם את מצפה שאקום ואעבור

באופן פירטי ובהול כאילו עוד רגע תיפול פה פצצת אטום? את יודעת טוב מאוד שאני מבינה מה חשוב ומי (מודגש) חשוב בפורום חתונות, אין לכך כל קשר לפורמט לא מוצלח של הפורום החדש של וואלה ולעזיבה הבהולה ולפתיחת פורום זה. בעניין ההפצות- אני לא מסכימה איתך. אין כל קשר בין פרסום בעיתונות לבין פלישה לפורום ``מתחרה`` והפצת פורום ``מתחרה`` ואני מדגישה את המילה תחרות בגרשיים. אתן דוגמא: בפורום הקודם היו הרבה הודעות אשר קושרו מאתר ומפורום ``מתחתנים``, הודעות אלו הן לגיטימיות- אך הודעה אשר מהותה וכל מה שהיא הוא פרסום לפורום אחר ``מתחרה`` מקומה אינה בפורום. מצטערת. יש לי עוד הרבה מה להוסיף אך לא אעשה זאת כאן, אין זה לעניין. חבל שזאת הדרך שבחרת. irisim

היות שחשוב לי לשמור על האווירה

החיובית של הפורום החדש הזה.. אני מעדיפה לתת לך את זכות המילה האחרונה. אני מקווה מאוד שבזה תוכלי לעמוד ונוכל כולנו לשמור על האווירה הנפלאה שנוצרת כאן. בוקר טוב ישראל..... אתי אלבכרי.

איריסים, התגובה היתה צפויה.

את נאחזת בציפורנייך על מנת להחזיק את הפורום הישן. עד כדי כך שאת משתמשת ב``רמזים`` על מנת ללכלך על מי שבאופן ``מפתיע`` ממלאת את מקומך. שבי רגע עם תה צמחים, תנסי להרגע קחי נשימה אחת ארוכה- ותחשבי איפה את לא היית בסדר! לא ראינו אותך ולא שמענו ממך אלא כדי להעיר הערות מטומטמות. כשמנהלי פורום אחרים בiol נלחמו והעבירו את הפורום שלהם לתפוז, את פעלת מכח האנרציה. בינינו- חוץ מכך שהתחתנת, שום דבר לא עושה אותך למומחית גדולה, לעומת אתי אלבכרי שכל היום וכל יום מתעסקת בזה. ויש לה קשרים עם נותני שרותים שתורמים מאוד ומוזילים לנו את כל העסק הזה (ואני מקווה שאף אחד לא יפרש את זה לא נכון...) בקיצור איריסים- הקנאה נשפכת ממך וסגנון כזה זכור לי מקסימום מכיתה ט`. אני מצטערת אם נשמעתי כאחת שמשתלחת, ובטח כמה בנות כאן יצאו להגנתך. אני מצטערת, אבל מי שזורע רעל מגיע לו שגם ישתה ממנו! יום יפה- נועה (רועי בכלל לא בעניין :cool: )

*שיר

New member
אני מסכימה - הפורום נועד לנו

והחומרים והנתונים שבו מקורם בעיקר בנו, הגולשים. אנו הגולשים (ואתי) הם אלה שעושים את הפורום מה שהוא. ולראייה, תוך יום עברנו למקום חדש והפורום נשאר כמות שהוא היה ב- IOL!! בנוסף, הייתי מצפה להתייחסות הולמת לבקשותינו, להכרה בזכויותינו (כן, יש לנו זכויות!) ולהבנת חשיבות הפורום עבורנו. הלכלוכים ממש לא במקום!

צוקה

New member
לא, עדיין לא היינו אצלו. אבל אנו

מתכננים ללכת אליו בזמן הקרוב. אני אעדכן אותך, כמובן. מה איתך? מתי את מגיעה לארץ? את מתכוונת להפגש עם המעצב או הוריך?

כן , אני חושבת שאני אלך על מעצב

ואילו רק לתת את הטאצ` האישי שלי. אני מודעת שיש למעצב שטנצ` של דוגמאות , אבל מה קורה אם יש לי רעיון אחר ? אבי אמר לי שהוא ראה עיצוב של הגן משהו עם הרבה עץ טיבעי - הוא לא אהב - ויש לו טעם טוב ! נו טוב נראה . אני מגיעה ב 15 לאוגוסט , נראה לי שבדרך משדה התעופה אלך ישר לאולם ולא הביתה... אתן יכולות לתאר את ההרגשה לא לבחור או לראות את האולם שבו אתן נתחתנות? לא אה? ראיתי שבחרת בסוף בר אקטיבי ? טוב בשביל, אני צריכה לעשות חישובים כלכליים, אחרי השמלה... הצעירה

צוקה

New member
אני מקווה שתאהבי את לימון

כמו שאני אוהבת אותו. בעיני זה מקום מקסים. לגבי הבר האקטיבי, כן היום סגרנו איתו ועשו לנו בסוף מחיר ממש טוב. התלבטתי קשות, ג כאן בפורום ובסוף בן זוגי החליט שכדאי ללכת על זה.

למעלה